Vixen

De første årene jeg blogget så husker jeg at jeg pleide å skrive på Vixenkvelden. For flere bloggere syntes utdelingen var spennende rundt år 2016, og fulgte med.. Selv pleide jeg å kommentere vinnerne på bloggen min.

I år skriver jeg også på Vixenkvelden.. Men i år er det litt mer tilfeldig, og ikke fordi jeg synest at Vixen er like spennende som før. Ja, dersom jeg ikke tilfeldigvis hadde havnet innpå en nyhetsoverskrift om at Leah Isadora Behn vant på Vixen, så hadde det nok gått meg hus forbi at det var Vixenutdeling ikveld i det hele. Men etter at jeg først leste om de nominerte og vinnerne, så ble det visstnok ett vixeninnlegg her likevel, hehe.. Bare noen få kommentarer..

Jeg er veldig fonøyd med at Skaug vant av de som var av de nominerte i gullpenn- gruppen. Han er flink og flott. Jeg kunne nominert han selv, men kom ikke til å koble han til “influencer” , men mer som ett poetisk geni. Men han er en påvirker såvisst..

Bloggere er visst tydlligvis “ut” på Vixen, ut fra de nominerte. Og det er en overgang ettersom bloggere nesten “var” Vixen før. Men instagram er tydeligvis den største influenserarenaen.

Det er ellers få mannlige influencere som er nominerte.. Og jeg undres ellers om disse nominerte er det beste landet har å by på av influencere?  Og hvordan er egentlig prosessen med å finne vinnerne?

Jeg har selv nominert noen influencere til Vixen i år. Jeg skal ikke si alle her. Men jeg stemte frem ett par bloggere, og andre.. som Christina Fraas. Mammapåhjul fikk aller flest nominasjoner fra meg.

Hva synest du om Vixen?

10 kommentarer
  1. Jeg visste at Vixen var, ene og alene for at 4-5 av de jeg følger på Snap var nominert og finalister. Hva jeg mener om selve utdelingen? Jeg har inntrykk av at de samme personene vinner hver år, enda det er flere gode kandidater som burde ha vunnet. Etter det jeg har forstått er jeg ikke alene om de tankene 🤔

   1. Ja, hvis du følger noen som var finalister elker nominert fikk du nok med deg at det var Vixen. 🙂 Jeg kan ikke si jeg husker alle vinnerne, men tror jeg leste en hadde vunnet for tredje år på rad. Ellers er det jo noen navn som har gått igjen av nominerte. Sikkert flere som har tenkt på det ja.:)

  2. Hei 😍
   Jeg fulgte med på hele sendingen, men som du sier så er det ikke like spennende som det engang var. Jeg som du ga mammapaahjul mange nominasjoner. Når hun ikke nådde frem dessverre så var SaraEmilie den jeg håpet skulle vinne kategoriene hun var nominert til. Hun tok hjem 1 da 😍

   Veldig ofte er det de samme som vinner hvert eneste år, men det er underholdende å se på.

   Håper du har det fint og ha en fin søndag 😊😊

   1. Så bra at en du likte vant. 🙂 Ja Vixen er litt underholdende å se på. Hvor såg du sendingen? Takk, håper du har en fin dag 😊

  3. Jeg fulgte nok mer med på Vixen for noen år siden.. men fikk med meg at Iselin Guttormsen fikk en pris i år..men jeg stemte ikke på noen.. 🙂 Har aldri nominert noen heller.. IG er nok mer “oppe å går”for tida ja… Ønsker deg ei fin kommende uke <3

Siste innlegg