Versatile Assassins

Jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i dans og sang, og jeg fascineres veldig av gode hammock show.

For de spesielt interesserte så vil jeg vil dele to Versatile Assassins filmer med veldig høyt nivå på. Det er både teknisk veldig imponerende gjennomført, men har også noen dypere historier de formidler.

Dans kan jo tolkes på hvilken måte man selv ønsker det. Og jeg tolket meningen bak på min måte. Men jeg skriver to av de kanskje vanligste tolkningene under videoene. (Men det er lov å gjøre seg gjerne opp en egen tolkning før en leser det.)

Ps! Videoene er finest når de avspilles i høy videokvalitet. Gi det gjerne en sjanse da.

Tolkninger:

Interpretasjon 1: Den første videoen kan tolkes på mange måter  Men en tolkning som Versatile Assassins selv bekreftet var at det var en kvinne som satte på underholdning for andre og ble beundret. Men såsnart showet var over, da gikk folk og hun ble borte. #sosialemedier.

Interpretasjon 2: Selve hammock delen tror jeg handler om en personlig kamp om å finne trygghet og kjærlighet i seg selv. – Og det å tørre å stole på andre mennesker igjen etter at noen har sviktet en eller behandlet en veldig dårlig. Hun famler lenge i blinde- som kanskje er ett bilde på blant annet usikkerhet. – Mens de andre i verden under har åpne øyner.

Hvis man tolker videoene ut fra sangene som er lagt til kan det tolkes mye dypere. Jeg tolket nr 1 veldig annerledes første gang, mens nr 2 gikk også rett i min aldersangst, hehe. Jeg har jo bursdag om noen dager, så da ligger den litt latent.

 

Håper du har en fin dag!

0 kommentarer

Siste innlegg