Velkommen etter oppdagelse.. Funfact fra Frost.. og fra meg :-)

For noen dager siden fikk jeg for første gang startet på tegnefilmen Frost. Og jeg hadde faktisk aldri sett den filmen før, noe som er veldig merkelig og litt pinlig ettersom jeg er en ordentlig Disneyfan. Altså jeg kan de fleste gamle filmene etter årstall og fremlengs og baklengs, men denne kom bare på ett tidspunkt i livet der jeg ikke såg mye film:-) Men vet dere hva jeg fant ut der jeg satt med 3D brillene på å hørte introen filmen?

“Jeg kan den sangen!!” utbrøt jeg, og jeg sang med. Jeg hadde jo til og med vert med på utfremført den! Hvor artig er ikke det?

Jeg visste jo fra før at en norsk komponist hadde skrevet musikken til endel av filmen (Frode Fjellheim). Men jeg hadde faktisk glemt jeg hadde vært med på en urfremførelse (som vil si første gang verket blir sunget offentlig). Da med ett pikekor. (Ja, dere husker kanskje historien der jeg rotet meg bort på kortur som ungdom og havnet i avisa med overskriften “Lost in Aberdeen,” haha! DET koret, og den tida.)

Så sangen som både startet og avsluttet filmen kunne jeg godt, og den gav chills og uventet noen minner og flashback for meg. Og det var såååå tøft at sangen ble fremført over Disney- introen og slottet..:-)

Jeg kan jo nevne som funfact at jeg faktisk har spilt med Frode Fjellheim en gang senere også, men da gjennom ett skoleprosjekt. 

For en nydelig film. Og velkommen etter til meg selv for å finne det ut nå:-) Og morsomt når vi såg filmen på at stedet karakterene bor på engelsk heter Arendal.

Og foresten var ikke dette ment som et brag- innlegg. For det er tross alt ingenting å skryte av, bare en funfact. Jeg bare syntes det var litt artig for min egen del at jeg KUNNE synge med på introen og hadde sunget den før så mange andre hadde hørt den:-).. Og velkommen etter til meg:-)

Har du sett Frost?

8 kommentarer

Siste innlegg