Vanskelig Livsfase, og blogg

Photo; Pixabay, Pixundfertig.

 

Jeg har, og har hatt en veldig vanskelig livsfase. Og jeg er midt i en livskrise.

Det som har vært mest utfordrende med dette i forhold til bloggen, er at jeg ikke har følt at jeg har kunnet skrive noe som helst om det. Men at det likevel indirekte har påvirket bloggingen veldig mye.

Jeg har løst de siste månedene med å være og mer mer temabasert, og å fokusere mindre på personlig blogging. Ja, kanskje jeg blogger mer overfladisk, og har trekt meg litt mer ut på siden. Jeg er mindre synlig, selv om jeg leser mye blogg.

Én utfording når man er i en veldig vanskelig livsfase, er at det blir der tankene er. Så det å skulle prøve å snekre sammen noen “kloke  temabaserte innlegg om andre ting enn det som ligger øverst i topplokket, det har også vist seg å ikke være så lett. Jeg har ofte mange bloggideer fremdeles og mye jeg vil dele. Men når jeg skal sette meg ned å skrive så tar det mye lenger tid enn vanlig å skrive ettersom fokuset og konsentrasjonen mild sagt er beyond elendig.

Jeg har vurdert å ta en bloggpause, dersom det blir det eneste riktige en periode. Men det er ikke noe jeg vil, eller ønsker å annonsere. Og jeg synest jeg det er veldig fint å ha bloggen som ett positivt avbrekk, selv om jeg ikke blogger daglig.

Egentlig er jeg en som liker å gjøre ting helhjertet, og gjerne er litt “helt på eller helt av.” Men nå velger jeg en løsning i mellom, som jeg er litt ambivalent til.

Jeg tror det kan være lett å være litt hard mot seg selv også. Innbille seg at man til tross av alt, og samme hva, skal klare å prestere som før. Ja, det gjelder på mer enn på bloggfronten.. Og så daler gjerne selvtillitten litt.

Den største forskjellen på bloggen nå er nok at jeg blogger mye sjeldnere. Og så får dere beklage om kvaliteten er litt dårligere, og om det er andre ting som ikke gir helt mening.

Jeg håper å komme sterkere tilbake snart. Og så er jeg mest sannsynlig innom periodevis med noen innlegg. Kanskje noen dager også med flere. Jeg prøver å blogge minst ukentlig når jeg klarer det. Og ellers går det fint, men jeg tar imot gode tanker.

Takk til dere som er innom både nå, og de dagene det er “kjipt stille” her. <3

 

14 kommentarer
  1. Trist å høre at du sliter. Samtidig, så må du vite at denne plattformen er full av folk som vil bistå og hjelpe om du skulle ha behov for noen å snakke med eller noe, meg inkludert (mail-adressen står i profilen).
   Uansett, håper jeg du snart er på beina igjen <333

  2. Jeg er også mer av og på enn før. Jeg rekker ikke så mye pga jobb, og ORKER ikke presse fram noe. Synes det er greit at det kan være litt sånn innimellom Gidder ikke å annonserer jeg heller. Og er som deg egentlig, er VELDIG inni ting jeg gjør. Og liker det best. Men det får være litt halvveis nå 🙂 Fint at du er innom her innimellom 🙂

  3. Som deg blogger jeg ikke så “jevt og trutt lenger “..både pga av form og andre bekjymringer i nære relasjoner.. Mest moro å være pålogget når “alt er greit”..da har man litt mer positivt overskudd..men fint å kunne blogge og lese litt hos andre når man kjenner at man har lyst eller behov for det…. Klem og gode ønsker til deg 🙂 Er du forresten på Instagram.. ?

   1. Så leit å høre at du har bekymringer både med helse og relasjoner. Ja, det er mye lettere når man har en livssituasjon med mer overskudd til å blogge, og fokuset blir også deretter. Men jeg håper virkelig at det blir bedre for deg. <3 Jeg er desverre ikke på hverken istagram eller på facebook. Men jeg skulle sendt deg en forespørel på instagram hvis jeg var aktiv der. Takk! Klem og gode ønsker til deg også. 🙂 <3

  4. Jeg sliter også med å skrive blogg for tiden. Sliter veldig. Jeg klarer ikke å sette i gang. Føler meg en smule tom. Tenker gjerne når jeg opplever noe, at dette skal jeg blogge om. Men når jeg kommer så langt, så orker jeg ikke likevel.
   Jeg håper du klarer å holde deg her. Jeg synes du skriver fine innlegg, og det er fint å holde seg litt i gang. Det trenger ikke å være så ofte fordet.
   Det fine med blogg er at det er lystbetont. Det er noe å glede seg til. Og jeg koser meg med å lese blogg for tiden. Kjekkest det 😀
   Gode klemmer ♥

   1. Så leit at du sliter med å skrive blogg for tiden. Jeg håper at du vil klare å blogge igjen snart, for det er kjekt å lese blogginnlegg fra deg. Men blogg skal være når det passer og noe som er lystbetont. Og alle kan ha perioder de er mer tomme. Takk for at du synest jeg skriver fine innlegg. Ja, jeg tror det er spesielt viktig for meg å ha bloggen nå, og derfor vil jeg ikke ta bloggpause selv om jeg ikke får til innlegg så ofte som jeg ønsker. Jeg koser meg også med å lese blogg, og jeg leser blogg stort sett hver dag når jeg ikke poster innlegg selv. Det har nok blitt en daglig rutine å gå innom. Men noen ganger er konsentrasjonen min elendig. Men mange fine blogger. Klemmer til deg ❤

  5. Det er ikke alltid like enkelt når man har mye på hjerte, men ikke kan skrive om det. Jeg liker bloggen din og leser den hver gang du publiserer. Jeg liker å lese blogger jeg også, det jeg faller litt av på innimellom er å legge igjen en kommentar. Der må jeg skjerpe meg.
   Leit å lese at du sliter litt, sender deg gode tanker ❤❤❤

   1. Ja, det kan være litt vanskelig. Så hyggelig å høre. Jeg ble glad for å høre at du leser det jeg publiserer. Jeg kan være litt dårlig på å legge igjen kommentarer selv, og det gjelder vel de fleste i perioder. Jeg liker forresten også din blogg og deg. Tusen takk, jeg setter stor pris på gode tanker ❤ Klem til deg.

Siste innlegg