VANSKELIG Å SOVE INATT? HODEVERK? DET KAN VÆRE FORDI DET ER FULLMÅNE

Synest du det er vanskelig å sove inatt? Eller er du tung i hodet? Grunnen til det kan være at det er fullmåne om få timer..

Det er sikkert noen som vil flire litt av meg nå, eller tror jeg er helt på viddene og har startet en alternativ blogg.. Men jeg skal prøve å forklare her 😉

Igår var jeg veldig tung i hode og var lys våken til midt på natta. Og jeg fikk en misstanke om det var fullmåne ut fra hvordan kroppen kjentes rett og slett.

Jeg googlet så “månefaser. Og der stod det 98,8. Og selvfølgelig kan det være helt tilfeldig at jeg har vært tung/vondt i hodet m.m igår og idag.Men kan det være på grunn av månen?

Det er visstnok folk som er sensitive for fullmåne. Og kanskje det ikke er så rart at noen kanskje kjenner spenningene mellom jorda og månen på det sterkeste, når månen påvirker havet og flo og fjære til vanlig?

Jeg tror forresten aldri jeg har sjekket månefasene utenom når jeg har lurt på hvorfor jeg ikke har sovet hele natta e.l. (- tilfelle noen tror det er en slags placebo, eller fordi jeg vet det er fullmåne. Og det er fullstendig overskyet om nettene nå, så jeg har ikke sett månen..)

Om det er tilfeldig gang på gang at jeg tipper rett vet jeg ikke. Det kan jo være tilfeldig at jeg de nettene har synest det var vanskelig å sove og hadde hodeverk osv. Og om jeg er senstiv for månefaser- det skal jeg ikke prøve å gi sikkert svar på. For det vet jeg ikke selv.:-) Men poenget er at jeg vet at mange sier de sover dårligere under fullmåne. Så har ligger du oppe med hodeverk kan det være grunnen 😉

Har du noen gang slitt med sove eller hodeverk når det er fullmåne?

Ha en god natt alle sammen! <3

8 kommentarer
  1. Jeg har hørt om noen som plundret med søvn når der er fullmåne . Jeg har aldri tenkt over om det gjelder meg. Jeg tror ikke det. Jeg har sovet godt i natt i hvertfall😊

   1. Ja, det er visst noen. Jeg sov kjempedårlig inatt hvertfall. Bra å høre du sov godt inatt, og hvis du aldri har tenkt over det er det ikke sikkert du påvirkes særlig av det. Håper du får en fin dag!:-)

  2. Har ikke tenkt over det, men sover ofte dårlig … vet jeg blir påvirka og verker ekstra i kroppen når det er lavtrykk.. Så ikke umulig at månen påvirker også.. Håper hodet ditt er ok igjen nå da.. Skikkelig tøff header .. Lørdagsklem <3

   1. Ja, det er ikke godt å si, men var utrolig vanskelig å sove inatt. Ja lavtrykk kan påvirke også. Takk, er litt bedre. Tusen takk, det var kjekt å høre! 🙂 Lørdagsklem.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg