Underholdningsnyheter musikk

1. Taylor swift prater ut om spiseforstyrrelse.

Jeg ble ikke så overrasket av nyheten om at Taylor Swift har slitt med spiseforstyrrelser egentlig, men det var trist å høre at hun har strevd med dette.

Jeg synest det er veldig bra at hun er åpen om det på akkuratt den måten hun er. For tror det kan hjelpe mange unge jenter.

Taylor Swift pratet litt ut i en dokumentar om hvordan spiseforstyrrelsen påvirket kroppen hennes- og det negative med spiseforstyrrelser og også kroppspress. Som at hun holdt på å besvime på scenen, og hvor mye finere håret blir med næring osv. ..Ja, dette var veldig kjapp oppsummering med mine ord  🙂

Men utenom dette hadde kanskje ikke media trengt å ha fokus på “før og etterbilde” av vektendring i forbindelse med saken osv? Og hvorfor velge de ut ett bildet av den tynneste “utgaven” med rett rygg og tatt i god vinkel, mens det nyeste bilde er med litt slunken holdning og i en mindre flatterende vinkel? Hadde hun vært likt oppstilt på begge bildene så hadde det ikke vært så stor endring egentlig. Og jeg må også si hun var veldig nydelig på begge bilda. Og helt stunning på de nye Vouge-bildene. Så synd hun sliter med å se bilder av seg selv. Og jeg kjenner egentlig mye av det hun prater om igjen fra egen tankegang oppgjennom.

Jeg synest som sagt det var bra hun prater åpent om dette, for jeg tror det kan hjelpe mange andre unge jenter som sliter med usikkerhet mot egen kropp og begynnende spiseforstyrrelser. Og bra at hun er blitt litt bedre.

2. NY LÅT UTE- HAYLEY WILLIAMS

Hayley Williams (hun fra Paramore) er ute med solosang – “Simmer.” Den ble sluppet på youtube denne uka. 🙂

Jeg likte den jeg. Introen ble jeg spesielt fascinert og inspirert av! Både oppbygningen, effekter, instrumentering..:-)

Utrolig gøy at hun kommer ut med nye ting!

Xoxo <3

25. 16.00

0 kommentarer

Siste innlegg