Ukens KK..

På mandag måtte jeg på to ulike Kiwier i jakten på ukens KK, men jeg fant det heldigvis til slutt.. Så igår koste jeg meg ordenlig med magasin og lunch. (Vel, det var vel egentlig for sent på dag til å kalle de lunch tidsmessig kanskje, men jeg kaller det lunch likevel..)

Hovedgrunnen til at jeg kjøpte KK denne uka var at jeg visste at det var en veldig flott “Bli ny- modell” inni bladet som jeg har fulgt bloggen til en stund. Bloggen finner du her, og den kan jeg anbefale som en veldig hyggelig hverdagsblogg.

Jeg skal ikke dele hele “repotasjen” her, for de som jobber i KK blir sikkert glade om folk kjøper bladet.. Men hvis jeg skal skrive noen ord om “Bli ny- repotasjen”, så må jeg si at jeg synest stylistene gjorde en bra jobb! Det må sies at de hadde ett veldig bra utgangspunkt, og jeg synest beskrivelse i reportasjen med at hun “smiler med hjertet” var svært treffende. Sminken ble etter min mening fin (den såg nokså “naturlig ut,’ selv om den kan brukes på fest, og det gav fin glød), det var bra sett sammen antrekk (og ut fra målet “behagelig og litt jålete”), og det var fin tekst til.. Jeg tror bildet til venstre over er det finest “Bli ny- bildet” jeg noen gang har sett, og det sier jeg helt ærlig altså.. Ellers likte jeg skoene, og flott med hvitt/lyst på denne årstiden. (Og veldig kledelig her). Jeg kunne fint hatt antrekket selv, og det passer nok like godt på 30+ som 50+. Gulløyenskygge kunne jeg ønsket meg, og også å blitt flinkere til å legge øyenskygge..

Jeg tror ukas ” Bli ny- modell” er som skapt for å være modell, veldig fotogen, vakker og varm utstråling- og jeg håper at hun blir å se i flere blader..

Nå sponses ikke jeg av KK, i tilfelle det høres sånn ut. Men jeg liker magasinet, og jeg har ofte lest det på nett daglig. MEN det er noe med å kjenne det papiret i henda, og jeg synest det kan være en fin ting å huske på å støtte disse kvinnemagasinene litt, sålenge man vil at det skal gå ann å kjøpe blad å ikke kun lese på nett.. (Jeg kunne nok vært “flinkere” der selv). Jeg synest det var en flott utgave, fargerikt, og jeg har sansen for redaktøren Ingeborg Heldal. Jeg koser meg hver gang jeg leser spalten hun skriver i bladet.

Det var nesten utrolig at jeg rakk å ta bilde av rundstykket før det var borte, for jeg var sulten og det var altfor forlokkende, hehe.. Det går endel i hvitost her. Jeg manglet paprika, men det smakte veldig godt med smør og ruccola.

Leser du KK?

Ønsker dere en fin dag!

 

4 kommentarer
    1. Det var en liten periode jeg abonnerte på KK faktisk, men jeg har aldri vært noe magasinperson. Det er så klart noe spennende å se på men jeg har ikke kjøpt et magasin på mange år hehe. Stilig med den bli ny greia da.

      1. Så artig at du har abonnert på det en gang. Jeg kjøper lite magasiner selv for tiden, men liker det spesielt godt om sommeren. Koselig på stranda synest jeg.. Ja, ikke sant! 😀 Veldig stilig med bli ny repotasjen.

    2. Vedlig gøy, Annebe er en flott dame. Hun er modell hun…Jeg har møtt dama også….Ble helt satt ut av utstrålingen hennes <3

    3. Annebe er en flott dame 🙂 Hun er jo modell på ordentlig, og har vært i mange blader siden i 30-årene. Hun har et veldig spesielt smil, som lyser opp hele bilde. Hun er veldig koselig også. Jeg har møtt henne flere ganger 🙂

Siste innlegg