Tusen takk!

Siden sist har jeg lagt merke til at jeg har fått mye fremsnakk og gode ord fra flere andre bloggere på plattformen. Og jeg vil bare si tusen takk. Det har vært overraskende og veldig hyggelig!

 

Framsnakk fra Bunnytrash..

På forrige fredag klikket jeg meg innom bloggeren Bunnytrash. Og jeg ble mildt sagt litt forvirret og veldig overrasket når overskriften på det øverste blogginnlegget var bloggnavnet mitt, etterfulgt av ett vakkert bilde av Marilyn Monroe.

Jeg måtte flire litt når han skrev at han først antok at jeg var en rosablogger når han såg bloggnavnet mitt. Men det er egentlig forståelig, og det var en interessant feedback i forhold til “ukjente lesere,” og eventuell markedsføring. (Nå er ikke jeg en som per idag har satset så høyt og lagt så stor innsats i sistnevnte punkt).

Min blogg er nok ikke så rosa, til tross for at jeg såvisst har noen rosa og lyserosa innslag/vibber innimellom. Og jeg synest det var hyggelig å høre at jeg fremstår som en blogger som “tenker” (også utenfor boksen) og virker ærlig. Det må være blant de beste komplimentene jeg kunne fått.

Jeg satte stor pris på den fine omtalen og blogganbefalingen. Og det er alltid interessant med litt feedback utenfra. Så tusen takk Bunnytrash! 😘

Innlegget kan leses her.

 

Kjerringtanker kommenterte tematikken i mitt innlegg..

Ettersom jeg var så langt på bunn som jeg kunne kommet på topplista tirsdag, så kommenterte bloggeren kjerringtanker mitt siste innlegg om media og Hagen-saken. Kjerringtanker har for de som ikke vet det ett konsept der hun daglig kommenterer (gjerne litt satirisk) topp og bunnbloggere sine siste innlegg. Hun kom med gode poenger og humor, og skrev ett godt innlegg som jeg kan anbefale. Og jeg visste faktisk ikke at Hagensaken skulle gis ut som bok..

Innlegget til kjerringtanker kan leses her.

Drap og satire…

 

Fremsnakk av Gryende..

Idag var jeg heldig å ble trukket ut av bloggeren Gryende til å bli “dagens blogg.” Og jeg må bare si tusen takk Gry, for en utrolig fin omtale! Og det er ett veldig fint konsept du har! 🙂

Det å få tilbakemelding på at noen synest jeg skriver godt, det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg prøver å legge litt innsats i å prøve å hvertfall skrive noen “brukelige innlegg ” uten at jeg ser på meg selv som den beste skribenten, og jeg kan jo håpe jeg hatt litt utvikling siden jeg startet å blogge. Det var de fineste komplimenter som ble servert av Gry, så tusen takk! Og bloggfremsnakkingsinnleggene hennes må jo bare sies å være dagens “shots” av selvtillittsboots til de som blir trukket, hehe.

Jeg syntes ellers det var interessant det Gryende skrev om at hun mente bloggen traff de fleste aldersgrupper. Jeg har ikke reflektert så mye over det med målgrupper og alder på lenge, men husker jeg funderte litt på når jeg begynte å blogge om jeg skulle henvende meg mest til de rundt 20 eller de på 40 pluss. Og dersom jeg treffer en større aldersgruppe med temaene og måten jeg skriver på så tar jeg det som ett stort kompliment. Takk igjen, Gry. 😘

Innlegget Gry skrev kan leses her.

Ellers kan det nevnes at Pus har hatt bursdag siden sist. Og ettersom jeg allerede har nevnt Marilyn Monroe i dette innlegget, så kan det også sies at også Marilyn Monroe hadde hatt fødselsdag denne uken. Hun ville blitt 95 år, som altså er samme alder som dronning Elizabeth er nå. Og som en “andre funfact” (siden jeg er bittelitt nørd på enkelte ting) så pleier dronning Elizabeth å feire sin offisielle bursdag andre lørdagen i juni, selv om hun egentlig har bursdag i april. Og hun har kroningsdag dagen etter Marilyn Monroes bursdag. Altså har dronningen Elizabeth også noe å feire denne uken. Og neste år kan hun feire 70 år på tronen, som igrunn er ganske utrolig. Så vet dere det.

Igjen, tusen takk for alle gode ord siste uken. Jeg ser det har vært innom endel nye lesere her etter så mye “gratisreklame.” Og det er veldig kjekt. Jeg kunne skrevet mange gode ord om bloggene Gryende, Bunnytrash og Kjerringtanker også. Og de har det til felles å være blant de beste på plattformen til å engasjere, og de serverer jevnlig innlegg med gullpenn.

Klemmer til alle som er innom. <3

2 kommentarer

Siste innlegg