Tur, lettvindt lunch & vær varsom plakat.

God dag! Har dere det fint?

Her kommer ett lite hverdagsinnlag fra dagen min. Der jeg bor er det nydelig sommervær ute idag, og jeg holder på skal til å lage meg litt kaffi 🙂

Jeg kan ikke skryte på meg å hatt den mest imponerende lunchen idag. Men “rett i koppen- nudler” er utrolig greit en sjelden gang innimellom. Spesielt når man bor alene og ikke har ork.. Man får ett varmt, kjapt lite måltid. Men hvor sunt det egentlig er kan sikkert diskuteres. 🙂 Jeg må også si at jeg av og til blir litt usikker på den “vær varsom- plakaten” iforhold til å dele bilder av mat. -Så jeg håper det er innafor å dele hva man spiser innimellom, sålenge man ikke fokuserer usunt på det?  Jeg spiser jo flere måltider denne dagen, men det kan selvfølgelig variere hvor mye og stor lunch man har- og hvor sulten man er, eller hvor aktiv man er osv.:)

Tidligere idag var jeg på en liten gåtur, og det var herlig!

Jeg hadde egentlig ikke planlagt å ta bilder på turen i det hele, og jeg følte meg ikke så kledd og fin for det. Men det var så nydelig der vi var, og min turkompanjong knipset noen bilder som jeg fikk tilsendt etterpå..

Det var så rart at det var helt tomt på stranda. Det pleier jo være stappfult der på fine sommerdager. Så hvor er alle? Har folk flest dratt bort på ferie?

Men det gjør ingenting for meg med en “øde strand.” Og da kan man også fjase litt og være kreativ for fotografen uten publikum.

Har du hatt en fin dag sålangt?

4 kommentarer
  1. Jeg gikk også en tur på en strand uten folk på. Det var litt rart, siden det var så fint vær. Men da jeg senere passerte samme stranden, var det mange som hadde tatt turen dit og solte seg og badet.
   Jeg fikk dyppet føttene mine litt 🙂
   Fine bilder fra turen din. Og ja, nudler er greit å lage når man ikke har så mye ork. Jeg kommer som regel ikke på det. Men har et sår i halsen, så det er vondt å spise, så kanskje jeg skulle laget meg noen nudler. De glir vel ned av seg selv de 🙂

   1. Så deilig å dyppe føtter i vannet da. Takk. Ja, rett i koppen er ikke så dumt. Jeg delte en rett i koppen meksikansk suppe for noen dager siden. Den er uten noen “ting i”, men anbefales.

  2. Må da være lov å dele litt hva man spiser? Det var liksom LITT for kaldt her i alle fall, selv om det var pent vær, ville ikke vært på stranda. Men perfekt i byen 🙂 Har hatt en kjempefin dag 🙂

   1. Ja, jeg antar det. Men husker bare noe fra sunn fornuft reglene om å ikke vise små porsjoner uten å kommentere det. Men jeg tror det er verre ting å dele ift triggere. Dessuten deler jeg så mye sjokolade også, så tror det er tydelig at jeg ikke får i meg for lite nå, hehe. Ja, kan jo være at noen syntes det var i grenseland. Så bra at du har hatt en fin dag! 😀 Jeg leste hos både deg og Kari igår så er oppdatert. <3

Siste innlegg