Noen tanker om valgvinneren, og Trump som nekter å godta valgresultatet.

Jeg fikk aldri gitt noen reaksjon på valgresultatet. Men det kommer sikkert ikke overraskende på dere at jeg ble veldig fornøyd med at Biden vant. Og desto gladere for valgresultatet er jeg nå, ut fra Trumps håndering av tapet og hvordan han nekter å godkjenne valgnederlaget, og også da nekter Biden tilgang og innsyn på det meste av nødvendige dokumenter og møter i overgangsperioden. 

Jeg lurer på om scenen i klippet under fra 4.00 og ut vil være nokså likt det scenarioet vi vil få i januar? Og når det er sagt så var hele parodien under blant de litt bedre og søtere.

Jeg er spent på hvor mye “dumt” Trump klarer å finne på i overgangsperioden. Og jeg synest egentlig at det er litt rart at en påsittende president akkuratt i overgangsperioden har “lov” til å starte opp med så mange nye store prosjekter og bytte ut så mange sentale lederstillinger.  Ett av prosjektene jeg har i bakhodet når jeg skriver det, er Trumps omtalte plan om å skynte seg å starte oljeboringsprosjekt i ett naturreservat i antarktis.

Jeg tror nok aldri Trump vil godkjenne dette tapet. Han vil nok tviholde på at det var juks. Så får man bare se hvor lenge han får lov å holde på uten å utnevne Biden som vinner. Men det er uansett litt trist for landet sin del om Biden ikke snart får tilgang på det han trenger til å gjøre en best mulig jobb fra januar, spesielt med tanke på pandemihåndteringen.

Ellers håper jeg at Melania Trump får en julepynting det siste året i det hvite hus som ikke blir like slaktet som de forrige.

Og til de av dere som ikke er interessert i Trump så håper jeg det blir mye mindre fokus på han her på bloggen de neste ukene, selv om jeg skal være forsiktig med å garantere det hundre prosent..

Har du tanker om valgresultatet?

2 kommentarer
    1. Veldig glad Biden vant ja 😊 Ellers er det ganske rart at så mange stemmer på en mann som bare tenker på seg selv, og ikke tenker på det amerikanske folket ETTER han går av.

Siste innlegg