Trump- Republikanerne stemmer strategisk?

Jeg synest det var en god nyhet at Trump blir stilt for riksrett igjen. Men det kan jo hende at han går fri denne gangen også..

Det var hele 197 av republikanerne som stemte imot riksrettsak, mens alle demokratene stemte for. Det viser vel at det er mer enn bare riksrett-spørsmålet kongressmedlemmene har i hodet når de avgir sin stemme? Jeg blir litt oppgitt når politikere ikke stemmer på det de mener er genuint riktig, men isteden tenker strategi, egen karriere, gjenvalg i partiet, gjør det som er mest gunstig for dem selv og partiet å stemme. Det kan hvert fall virke som det er det de gjør det..

Jeg hadde muligens passet veldig dårlig som politiker der, for jeg er igrunn bittelitt allergisk mot politiske spill, maktmissbruk, hersketeknikker, uærlighet, hvite løyner, og stategier som overgår autensitet, verdier og rettferdighet. Og virker som det er endel av det? (Ellers har jeg sett for mye på amerikanske presidentserier).

Visste dere forresten at Nancy Poelesi er over 80 år? Jeg hadde tippet at hun var under 70 jeg, så jeg ble litt overrasket. Flott dame. Men det er mange som er oppe i åra med lange karrierer der i USAs regjering. Her hadde man jo vært pensjonist for lengst.

I dagene etter angrepet på The capitol så prøvde jeg meg på en liten tegning;

Ja, ikke så imponerendes resultat, hehe.. Jeg synest det var det var litt vanskelig å tegne online, men jeg fant ut at det var litt avslappende også med pixel for pixel tegning. Etterpå la jeg det jeg tegnet inn i en fotoapp, og la det sammen med ett foto av NYC. Så det er sånn circa bakgrunnen til der frihetsgudinna står på ekte troor jeg..

Og for de som ikke er interessert i USAs politikk så komme jeg ikke til å skrive om det i hvert innlegg fremover.

Håper dere har en fin dag! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg