Tror du på at kjeven kan endres uten kirurgi? /Mewing

 

Jeg satt å surfet litt på youtube ikveld og da havner jeg ofte på mye rart. Og plutselig havnet jeg inn på en video om noe som heter Mewing. Jeg hadde aldri hørt om det før. Men det handler om at mange får kjevepartiet drastisk endret gjennom livet UTEN operasjonener. Fordi det kommer ann på blant annet tungeplasseringen (tungen er jo en muskel) over tid. 

Det kan godt hende dette er bullshit altså.. Men jeg synest kjeve er litt interessant tema. For etter å blitt påtvunget regulering i flere år som barn følte jeg mitt utseende og kjeven endret seg mye. Og jeg har lurt litt på hvordan jeg hadde sett ut som voksen uten dette. Jeg har også tidligere slitt litt med anspent kjeve og fått behandling først gjennom nattskinne (grufult og funket ikke) og senere av noe lignende fysioterapi i kjeve (Det hjalp umiddelbart- helt fantastisk).

Bildet av Kylie Jenner brukte jeg fordi noen bruker henne som eksempel på mewing. Men det er diskutert om det er kun naturlig eller fikset mer på. En hevdet all poseringen etterhvert kunne påvirke musklene i ansiktet til å bli mer slik hun var når hun poserte.. Ikke godt å vite.

Bilder under er av mewing som det kalles. Det altså IKKE før og etter noen inngrep, det hadde jeg IKKE delt på bloggen. Men det er visstnok bare endringer som har skjedd “naturlig” ved å jobbe med/naturlig plassere annerledes den viktigste muskelen i ansikten- tungen.

Jeg vet nesten ikke om jeg klarer å tro bildet over kun er “mewing Men det sies det. Men det er interessant dersom denne metoden kan hindre helseskader og redusere bruk av tannregulering.

Videoen under er om mewing og tungeposisjon: Det er mye rart som forskes på, eller hva?

Jeg synest uansett det viktigste er å ha en avslappet, frisk og naturlig kjeve. Men det er interessant å se hvor mye kjeve og tungeplassering kan gjøre med ett ansikt.

 

HADDE DU HØRT OM MEWING FØR?

9 kommentarer
  1. Jeg kan kjøpe muligheten for å kunne trene/stramme opp undersiden og dermed bli mer markant på den måten, men at en skal kunne endre selve beinstrukturen (slik som vi ser er blitt gjort i ansiktet til unge frk. Jenner her) for egen maskin, må de nok dra lenger ut på landet med, for å si det slik (haha)

   1. Hehe, ja jeg er meget skeptisk til om det eksmpelet med Jenner selv.:-) Interessant å lese om, men jeg er usikker på hvor mye man kan endre på denne måten.

  2. Hm…tror nok ikke helt på det der, men at det er lurt med litt trim også av kjeve og tunge, det er jeg enig i. 🙂 Artig lesing. 😀

  3. Tenker det har vært en aldri så liten kniv inne i bildet her altså. Kan ikke bli så forandret kun av å flytte rundt på tungen inne i kjeften! Den går ikke jeg på jaffal. Men klart mye kan forandres ved å stramme musklene i ansiktet. Jeg har for eksempel ganske tunge øyne, men har i årevis blitt vant til å stramme musklene i panna, for å få åpna de mer opp. Og de hjelper! Litt slitsomt og kan føre til hodepine, men det er jo bivirkninger med det meste. 😉

   1. Ja jeg aner ikke hvor mye man kan endre ved hjelp av tungeøvelser. Men man kan nok jobbe med muskler her også. Og også slik du skriver du gjør mot hodeverk. Men er skeptisk til disse bildene selv. Men er eksempel som brukes når de prates om mewing. Selv om Jenner er omdiskutert. 🙂

  4. Har aldri hørt om dette før! Men tror ikke heeelt at Kylie har gjort det uten operasjon nei, hun er ikke akkurat kjent for å si sannheten om slikt/ikke drive med operasjoner!

  5. Jeg har ikke hørt om dette, men virker litt for godt for å være sant. Søsteren min måtte operere og de skar løs kjeven og flyttet den. En grusom og kjempe lang operasjon. Så hvis dette er sant så er jo det helt gull, men jeg er skeptisk..

Siste innlegg