TØRR JEG GJØRE DETTE MED HÅRET? JEG HAR KJØPT… / “BLOGGERSANGEN” TIL KEVIN & MARTINE

God lørdag! Jeg har vært innom H&M idag å kjøpt noe til håret.. hvis jeg tørr å bruke det da.. Jeg forteller hva lenger nede i innlegget..

Det var utrolig deilig å komme seg ut idag, og det var skikkelig koselig med godt selskap og artige samtaler. Han jeg var sammen måtte vise meg en ny sang om bloggere idag, haha. (Han synest bloggere er det “merkligste i verden”, hehe.) Jeg tror han sier det mest for å erte meg da.. Sangen legger jeg til under. Den er med Kevin Boine og Martine Lunde, og den var faktisk litt artig! Har dere hørt  den før?

På H&M hadde de så mange fine kjoler nå, og jeg har visst fått en svakhet for dongeri for tida. Så den hvite dongrikjolen i kollasjen under den kunne jeg likt! 

Jeg har litt lyst å gjøre litt endring på håret. MEN samtidig er jeg veldig redd for håret mitt. OG jeg har ikke peiling på striping og bleking av hår. Jeg har lenge hatt det som uaktuelt å bli “blond” ettersom mitt hår har så slitt. Men nå er det mye sunnere, så jeg fikk veldig lyst å eksperimentere litt igjen. 

Jeg spurte en som jobbet på H&M om hvilken pakning hun ville rådet meg til (av de på kollasjen over). Men jeg tror ikke hun hadde så peiling. Hun anbefalte den til venstre “først”.

Jeg gikk likevel etter litt tenking for den til høyre. For en av alternativene var bleking og den andre var striping, og det er ikke helt det samme. Så jeg gikk altså for striping. Grunnen til det valget er fordi jeg vet at bleking er veldig tøft på håret, og at det fleste anbefaler striping for en mer naturlig look. Dessuten var jeg skikkelig redd for å bli platinablond/hvit i håret, hehe.

MEN seriøst, jeg har ikke peiling.. Jeg tror jeg skal søke litt tips på nettet før jeg setter isving.. Og jeg vet ikke hva man kan forvente fra en hjemmestriping til 99 kroner. Så dette kan jo bli spennende..

Vi var nedom Skjelavik etter vi var på markedet, å der det blåste det friskt!

Jeg føler meg ikke så fin i den buksa jeg hadde på idag. Den er ett nummer feil og jeg føler det er litt feil passform. Men slikt legger man jo mest merke til selv. Og jeg må si at jeg ellers synest lyse jeans ofte er utrolig fint!

 

 

Det er egentlig litt morsomt det med buksestørrelser. For jeg husker en venninne jeg hang med i Oslo lærte meg for mange år siden at jeg måtte kjøpe så trang bukse som mulig. Hvis jeg klarte å få jeansen over rumpa å få igjen smekken så var det rett størrelse.  Og jeg husker jeg hoppet og styrte og kavet med smekken inne på prøverommet sammen med venninna mi for å få igjen en bukse. Og ja vi fikk den igjen til slutt, så da kjøpte jeg den. Men akuratt den buksa ble ikke passelig/lett å få igjen noen gang, så den var nok egentlig ett nummer for liten. Og som en funfact hadde jeg den på under 3 runde på idolaudition en gang i tida sammen med store sølvringer i ørene og relativt kort bobfrisyre, hehe. Trang bukse DET var i boks, men jeg måtte passe på at smekken ikke gikk ned..

Nå liker jeg også trange bukser. Men jeg står ikke å drar smekken igjen med hjelp av fire venninner og verkøyskin…. 😉

 

HVORDAN LIKER DU BUKSENE?

HVA TENKER DERE OM INNKJØPET TIL HÅRET?

 

12 kommentarer
  1. Hvis det er stretch vil jeg ha de så trange som mulig, for de siger ut. Andre som ikke er stretch vil jeg helst ikke ha overhode 😀 For harde og vonde 😀 Når det gjelder striping, ikke ha FOR lenge i det middelet da. Det er sterke saker, og håret kan falle av. Jeg var borte i det en gang. En som hadde i for lenge. 😮 Ellers, lykke til 🙂

   1. Ja strech er bra, og ja lurt å ha det nokså trang, ellers er de ofte ikke pene etter noen vask.Kan falle av? Haha! Nå ble jeg litt nervøs her. Men takk for tips, kan godt hende jeg hadde hatt i for lenge. Men skal lese litt på forhånd slik at jeg forhåpentligvis er litt forberedt på “what not to do” 🙂 Takk!

  2. Liker trange, men ikke så mye til stretch. Men håret, spennende. Jeg har brukt en fra Hm i mange år tidligere. Man skal bare ha en annen til å trekke ut stripene og bruke 2 pakker for langt hår ♥️ spennende altså – jeg liker!! Klem

   1. Trange bukser kan se smashing ut!:-) Høres ut som du er litt mer erfaren på dette ja! Jeg får lese og prøve meg frem.:-) Takk, så kjekt at du liker!! klem <3 <3

  3. Jeg liker at jeg får pustet i buksene mine 😂 sånn ting med hår har jeg ikke peiling på, men veldig kult hvis du prøver! Gleder meg til å se ❤

  4. Haha uff, de buksene hørtes litt vel trange ut ja! Jeg liker noen litt løse og ellers noen som sitter stramt. Men åh, du må legge ut bilde hvis du endre med å bruke stripingen du har kjøpt!

   1. Ja, de var såvisst i trangeste laget, hehe! 🙂 Ja, legger sikkert ut mer bilder etterhvert. Har stripet litt, men må nok ha flere pakninger hvis jeg vil ta mer av håret:-)

  5. Huff, enda en ny sang fra indfluensere xD Har egentlig ikke noe i mot det, hvis de hadde vært bra, men denne her var ikke helt etter min smak xD

   Lykke til med stripingen! Tror det kommer til å gå fint, striping er ikke så skummelt som helbleking, jeg har (dessverre) prøvd begge deler i mine yngre år x) Og jeg kan faktisk bekrefte at håret kan brekke av, det skjedde riktig nok etter flere blekingen på ganske kort tid. Bleket alt “underhåret”, hvis det gir mening? Var jo ganske populært før, og fordi jeg har veldig mørkt hår måtte det flere runder til. Ble riktig nok helt blond da, men tuppene smuldret litt opp og brakk av xD

   1. Hehe, ja..:-) Nei, den er ikke kvalitetsmessig kjempebra, men synest likevel den var litt artig. Teksten treffer jo godt bloggere selv om det er nærmest klisje:-)
    Så utrolig skummelt at hår kan brekke av ved bleking. Ja, jeg tror jeg forstår hva du mener med underhåret. Jeg holdt på der igår:-) ja, det er lurt å være forsiktig med bleking og striping, for det er sterkt for håret. Og jeg er jo nybegynner på å gjøre den slags selv, så fint å høre deres erfaringer! 🙂 Ha en fin dag! <3

Siste innlegg