Topp 5- filmscener som er frustrerende å se på..

Pixabay, dbreen.

God fredag, og god helg når den tid kommer. Her kommer en liten personlig kåring herfra på filmfronten, og når det kommer til filmscener og filmer som er litt frustrerende å se på..

 

5. Twilight

Twilight må bare nevnes i en slik kåring av frustrende scener. Men jeg klarer faktisk ikke å plukke ut én scene, for det er så mange scener i de filmene som er frustrerende/ubehagelige å se på, hehe.

 

4. The Parent trap

Jeg elsket denne filmen som barn, den var en av mine favorittfilmer. Men som voksen forvirrer hele plottet meg litt. For hvilket foreldrepar tar å splitter opp etter en bitteliten krangel, for så å ta én tvilling hver, ikke oppsøke det andre barnet ever, og ikke fortelle barnet de har at hun har en tvilling. Egentlig er hele scenen over litt merkelig hvis man tenker over det. Men ja, bortsett fra dette er filmen fortsatt søt.

 

3. Dum og dummere

Ja, nå handler jo dum og dummere om to som er som filmtittelen tilsier, ikke de skarpedte knivene i skuffen. Og det er nok av frustrerende scener, dog veldig morsomme. Og jeg tror vi alle kan føle litt med passasjeren som kom til å haike med de gutta her. Hehe. Men en av scenen som kanskje får nivået av frustrasjon enda høyere opp er busscenen.

 

2. LOVE ACTUALLY

Jeg pleier å se Love actually som tradisjon hvert år i juletidene. Og soveromscenen mellom Sarah og Karl er alltid så frytelig frustrerende å se på. Men ja.. Sarah egentlig jo en fantastisk og empatisk søster. Men hun er en av få i filmen som ikke får noen lykkelig slutt, og hun virker i overkant selvutslettende på det jevne på egne behov og ønsker.

 

1. THE SHALLOW

Førsteplassen går til haifilmen “The Shallow.” Ja, nå er faktisk “The Shallow” en av de bedre haifilmene, ettersom det er temmelig mye rart i den sjangeren.. Og vi vet alle at det er endel virkelighetsbrister når det kommer til haifilmer som vi fint ser mellom fingrene på.. Men likevel må det sies at slutten med “redningscenen” i filmen er frytelig irriterende å se på.

(Fra 02:00 på videoklippet og utover..)

Hvem redder en person fra havet og legger de slik på ryggen? La de drukne på land istedet.. 

 

Har du en filmscene du synest er frustrerende å se på?

0 kommentarer

Siste innlegg