Tøffe dager

Jeg har såvidt nevnt her at jeg hatt en vanskelig livssituasjon. Selve situasjonen kan jeg desverre ikke gå så mye inn på. Men jeg fikk likevel lyst å prøve skrive noen få ord i kjølevannet av det.

Noe av det som jeg synest er vanskeligst utenfor situasjonen, er at jeg føler jeg har så lite støtte rundt meg. For jeg føler jeg går gjennom dette helt alene. Og av og til tar jeg på meg en “Pippiaditude,” og jeg er blitt ekstremt god på å finne hverdagslykker i de små. Mens andre ganger ser jeg liksom ikke så lyst på hvordan jeg skal komme meg gjennom dette.

De siste dagene har vært veldig tøffe, og igår eskalerte ting veldig. Så jeg sitter i uvisse om hvordan dagene fremover vil bli. For jeg tror dagen jeg har forann meg vil bli veldig vanskelig.

Dersom ting går bedre enn jeg tror så vil jeg kanskje være tilbake her i helgen. Men jeg er redd det kan bli lenger også. Det er litt utenfor min kontroll hvordan disse dagene har vært.

Min plan var å gjøre hobbyting når ting tok av igår. Så legvarmerne er 4 runder fra å være ferdige ca. Nesten ferdig.

Det er veldig vanskelig når jeg ikke kan fortelle så mye her. Men jeg vil bli glad for gode tanker idag. Det er bare så vanskelig å sitte med en alvorlig situasjon alene. Så det rant litt over her.

Men en dag av gangen. Og nå skal jeg prøve å komme meg gjennom denne.

Gleder meg til å komme tilbake. Og jeg kommer nok til å fortsette ha mest fokus på de hyggelige tingene her. Men da vil dere kanskje forstå det er grunner som gjør bloggingen litt av og på.

Ønsker dere som er innom en fin dag. Jeg skal prøve få ut minst ett raskt innlegg til nå på morgenen. Og håper vi prates veldig snart etter det. <3<3

Kyss og klem

0 kommentarer

Siste innlegg