TING JEG VURDERER Å GJØRE HJEMME DENNE UKA..

FIKSE ØYENBRYNA..

Jeg har ikke fikset øyenbryna mine på lenge, så der har jeg ett lite prosjekt,.:-) Og på youtube har jeg funnet mye inspirasjon som tips som jeg har lyst å prøve ut. (Men jeg vet at jeg idealistisk sett burde hatt bedre lys på badet, men jeg får prøve..) Youtubevideoen i dette innlegge la jeg ikke ved her fordi det var verdens beste bryn- video. Men jeg såg den idag og jeg syntes eyelineren og looken var artig. Jeg er jo veldig Audrey Hepburn fan, og jeg vet ikke hvorfor jeg fikk pittelitt Hepburn feeling av henne (for Hepburn hadde hverken like øyenbryn eller øyeliner så det gir ikke helt mening, men men) Artig med sminkevideoer!

SPILLE ONLINE SJAKK

Jeg vurderer å spille litt sjakk igjen på internett, så bare å si fra om noen vil spille online. Men jeg advarer om at jeg ikke er veldig god, hehe. (Nybegynner pluss nivå) Det er likevel ett interessant spill, og øvelse gjør mester.

DANSE SOM HJEMMETRENING

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg har planlagt å ha dansetrening hjemme daglig de neste to ukene. Minimum 20 minutter oppvarmning, øvelser og tøyiing (de dagene som jeg evt ikke er ute på tur) 🙂

PLANTE TOMATER

Jeg har cherrytomter i hus, og alt som skal til for å så noen tomatfrø hjemme. Så jeg tenkte at iløpet av de neste ukene ønsker jeg å ha ett lite planteprosjekt. Tror dere (med mer erfaring enn meg) at det er litt tidlig å starte enda?

STRIKKE

Jeg holder på med flere strikkeprosjekter. Deriblant å strikke babyselvuvotter, (bildene over) og jeg er er nesten ferdig med en strikkekjole uten oppskrift. Jeg mangler bare monteringen, å feste tråder, og eventuelt å sy på knapper. (Men jeg har klart å miste nåla jeg skulle feste trådene med, så håper jeg finner den..).

LASTE NED ETT NYTT DATASPILL

Jeg tenkte å finne ett nytt dataspill å laste ned..

SE FILM

Jeg er veldig glad i å se film, sålenge man finner en man liker. 🙂 Og hvorfor ikke ha litt “hjemmekino?” Jeg skal bruke streamingene viaplay og netflix.

Hva er dine sysler denne uka?

4 kommentarer
  1. Jeg har tomatplanter på kjøkkenet som har begynt å få tomater, så bare å begynne 😊

   1. Hei! 😀 Så koselig å høre fra deg! Veldig artig du skrev det, for jeg har plantet idag.:D Jeg var veldig usikker på om det var for tidlig ettersom det er meldt frost. Men jeg håper det kommer opp en plante <3 Håper du har det bra!

    1. Jeg følger med på deg vet du ❤ du kan så tomat inne nå, og flytte den ut når det er varmt og den har blitt gradvis vant til et liv ute (ikke noe frost på natta). Sett den i vinduskarmen 😊 kan hende den kommer opp selv om du sår den ute, veldig artig å følge med på 😀
     Jeg har det ikke helt bra. Mye lege og sykehus, men jeg holder humøret oppe 😃 sender en stor klem til deg ❤

     1. Så koselig! <3 De er i vinduskarmen nå. Jeg er veldig spent og håper noen planter kommer opp etterhvert. Jeg var bare litt redd for at det var litt kjølig der i vinduskarmen nå. Det var veldig greit med tips, takk! Å, nei 🙁 Jeg håper det kommer seg. Hyggelig å høre fra deg. Godt du holder humøret oppe! 😀 Stor klem <3

Siste innlegg