The Crown og nye pepperkaker..

God dag!

 

Det ble litt stille her.. Jeg har hatt noen dager der jeg knapt vært ute av senga, og jeg har faktisk sovet mesteparten av dagen idag.. Men jeg ville bare kjapt innom å si hei.

Har dere det bra?

Har dere smakt de ny pepoerkakene med sjokoladetrekk? Jeg har enda ikke smakt de.. Men jeg er spent på om det er godt med sjokolade på..

 

The Crown

Planen når jeg føler meg bittelitt bedre her er å se videre på The Crown. Jeg har kommet til episode 5, og jeg storkoser meg med den. Det er likevel en serie som krever litt mer konsentrasjon enn seien Rita gjorde..

Jeg må innrømme at jeg synest scenene med Diana og Charles er blant de mest interessante i sesongen. Men jeg kan forstå at virkelighetens Charles og Camilla trolig ikke er veldig overlykkelige over fremstillingen og fokuset de får fra serien nå. Og dersom Charles blir konge lurer jeg litt på hvordan populariteten deres blir generelt sett.

Det er jo noen som mener Charles burde få en sjanse som konge (selv om det virker som dronning Elizabeth vil regjere til hun er 100 år). Mens andre mener dronning Elizabeth burde hoppe over Charles og gi tronen direkte til prins William.. Hva synest dere?

Jeg er veldig fascinert av kostymene og de ulike antrekkene til både Diana i the Crown og de andre.. Og alle de nydelige kåpene!!

Diana hadde jo en fantastisk tøff stil i virkeligheten. Og til tross for at det er noen tiår siden kan man fint la seg inspirere idag. Jeg fikk aldri postet innlegget om siste kroppstype i Kibbe body type.. (Neutral-familien). Men jeg kladdet ett innlegg for noen måneder siden og brukte faktisk Diana som ett av eksemplene. -Og da var det mye stilige antrekk jeg kom over på leten etter bilder.. Diana er forresten en Flamboyant Neutral, for de spesielt interesserte..

Det må ellers sies å være mange sterke kvinner som portretteres i serien the Crown. Dronning Elizabeth er jo utrolig, og jeg vil tro at det ikke bare var lett å være “jernkvinnen” Margaret Thatcher på denne tiden..

Jeg som elsker Gillian Anderson ble heller ikke skuffet når akkuratt hun fikk rollen som Thatcher.. Og de som har rollene som dronning Elizabeth, Anne og Diana spiller kjempegodt.

 

Jeg koser meg med en iskaffi nå, og det var deilig å logge inn her litt.. Igår klarte jeg nesten ikke spist noe som helst hele dagen. og det hjelper jo ikke akuratt på lav energi heller.. Men idag ha det gått fint, og jeg har vært veldig opptatt av det med regelmessig kosthold. Jeg er forresten ikke fult så usunn som det ser ut på bildene altså.. Det er kun desserten 😉

 

 

Ønsker dere en fin dag. ❤

Ser du på The Crown?

 

2 kommentarer
    1. Ser ikke på serien..har jo nok med podkast om dagen..hehe.. Men har lyst til å se den 🙂 Veldig sliten om dagen..føler meg trøtt hele tida..men sliter med å sove.. Litt “dessert” må man unne seg.. men greit å ha et sunt kosthold sånn jevnt over… Hyggelig med en liten oppdatering fra deg..er jo veldig til og fra på bloggen selv for tida.. men følger litt med når jeg ikke er “på “også… Klem <3

      1. Hehe, ja man kan ikke følge med på alt. Så dumt du sliter med å sove, det påvirker jo energien utrolig mye. Håper det bedrer seg for deg snart. <3 Jeg har sovnet nok, (hvettfall idag) men har vært litt energiløs likevel denne uka. Ja, enig i at man kan unne seg dessert, sålenge som man spiser sunt også.. 🙂 Kjekt at du synest det. Jeg er som deg, kikker ofte innom blogg.no når jeg ikke blogger også, for synest det er koselig å kikke gjennom noen innlegg. Klem <3

Siste innlegg