SØKER SØNDAGSKJÆRESTE !

Foto. Pixabay.

På noen nettdating-sider så må man skrive “hvilken relasjon man er på jakt etter.” Og det kan jo varierer fra sjekkeapp til sjekkeapp hvilke kategorier man kan velge mellom. Men noen eksempler på slike kategorier er: “Langtidsforhold.” Flørt” “Flørt som kan utvikle seg.” “Søndagskjæreste” osv.

Egentlig burde det jo bare vært to kategorier tenker jeg, det ville forenkle det hele noe;

1.Søker etter kjæreste. 2. Søker etter sex.

Etter min tolkning (gjerne vær uenig) så er den eneste kategorien som fremstår som at man seriøst ønsker seg en kjæreste kategorien “ønsker langtidsforhold” Og under tvil “flørt som kan utvikle seg”

Jeg tenker at alle forhold uansett starter ett sted. Og uansett om man velger “langtidsforhold” eller “flørt som kan utvikle seg”- så starter det jo ofte med flørt/å bli kjent. Og man forplikter seg jo ikke til bryllup på andre date selv om man setter seg i kategorien “søker langtidsforhold.” Det viser bare hva målet og ønsket er egentlig hvis kjemien og alt er der.

Jeg tror “flørt som kan utvikle seg” føles mindre forpliktende i ordbruken, og appelerer til mange. Og hvorvidt flørt og sex defineres som synonymer for noen er vel individuelle tokninger på og opptil den enkelte. Men det virker som om mange menn synest det er tryggere med denne kategorien enn “langtidsforhold” Am I right?

MEN hva betyr egentlig det svært forvirrende begrepet “søndagskjæreste”?

Kan vi bare dra ut ordet “kjæreste” av begrepet med en gang, og ersatte det med f…friend? For jeg rekner ikke med at man søker en kjæreste en gang i uka..

Og jeg vet ikke hvorfor, men jeg ser bare for meg at noen av de som krysser av for søndagskjæreste også har en mandagskjæreste..eller en kone.. Ja, sikkert bare mine fordommer. Men jeg ser for meg businessmenn som jobber borte i helgene og skal ha en elskerinne, eller noen med utrolig dårlig tid som ikke gidder å finne onenightstands.

Med andre ord betyr søndagskjæreste “fast pulevenn.”  (Beklager ordbruken og direkte språk). Ellers kan de som vil få tro at det betyr at man skal man pleie forholdet til en liksomkjæreste en gang i uka, hehe.

Jeg rekner ihvert fall ikke med det er skogstur en gang i uka som er greia.. Søndagstur liksom, haha. Det hadde vært morsomt å prøvd seg på den..

Mitt inntrykk er at de fleste menn på noen “diverse sjekkeapper” er ute etter først og fremst sex. Men tenk om det  kunne være litt lettere å finne de “fem prosenta” som først og fremst ønsket litt mer. Ikke at jeg er på jakt etter søndagskjæreste, og jeg skal være singel en god stund tenker jeg. Men dette var mine erfaringer fra sist jeg nettdatet.

 

Hvordan ville du tolket søndagskjæreste?

Hva er dine erfaringer?

4 kommentarer
  1. Jeg tenker nok som deg ang. det med søndagskjæreste. Enten en som bare vil ha noe på si, eller en som ikke har tid til så mye, og kun vil ha noe en gang i uka. Trist, spør du meg.
   Jeg var på en dateside i nøyaktig en måned. Jeg var jo seriøs den gangen, men de fleste av det annet kjønn var kun ute etter sengehygge. Mer enn en måned holdt jeg ikke ut. Senere fant jeg noen single-grupper på Facebook. Det var mye kjekkere. Ingenting å krysse av for, og man ble kjent med mange hyggelige mennesker. Jeg endte med å finne kjærligheten der faktisk ♥ Så det fungerte best for meg. Date-sider og date-apper blir for direkte for min del 🙂
   Artig vinkling da. Jeg er glad jeg ikke behøver å ta stilling til en bås å sette meg i 🙂

   1. Jeg har aldri testet datingssider på facebook, men såfint at det fungerte for deg:-) Ja, mitt inntrykk er at mange på sjekkeapper er ute etter ONS og flørt, og at det kan være vanskelig å sortere ut de som seriøst leter etter noe mer. Takk, ja det kan du være glad for 😉

  2. Det hørtes skikkelig rart ut 😀 Ja, for moro skyld skulle man gått inn i et sånt på “liksom”, og sagt man ville gå tur når søndagen kom. På fjellet. Over mange timer 😀

Siste innlegg