Skal dere se intervjuet med Meghan og Harry?

Imorgen sendes det mye omtalte tv intevjuet med Opera Winfrey, Meghan og Harry på amerikansk Tv. Det er det første store intervjuet fra “The duchess of Sussex” etter at de valgte å forlate kongefamilien, og de skal visstnok i det 90- minutter lange intervjuet blant annet snakke om hvorfor de tok det valget.

Jeg har tenkt å se intervjuet når det sendes på norsk tv. Men jeg vet ikke om jeg har forventninger til at det blir “de store avsløringene”, selv om det legges opp til å tro det. Men jeg er sikker på at Meghan og Harry hadde sine personlige veldig gode grunner bak det svært drastiske valget om å forlate kongefamilien. Og jeg vil anta at grunnen er mye mer kompleks enn de det antagligvis vil fokusere på i intervjuvet (som sikkert er å skylde på mediene og paparazziene, og ikke kunne si så mye om interne ting innad i kongefamilien).

Når det kommer til mediene, så tenker jeg at hverken kjendiser eller kongelig burde kunne tåle så mye hets og svertekampanjer som Meghan Markle har fått de siste årene. De har jo kommet fra alle kanter, og det har nok påvirket manges innrykk av dem.

Jeg må ellers si at jeg ikke forstår hvorfor “Good morning Britain” og Piers Morgan får lov å holde på som han gjør år etter år. For han har virkelig slengt mye dritt om Meghan på TV. Og det at hun i tillegg har hatt en familie som har brukt media mot henne er jo det aller aller tristeste. For til og med om det skulle ha vært noe i anklagene så synest jeg det er helt lavmål å skulle tjene penger på å sverte egne familemedlemmer. Det sier vel egentlig endel om dem.

Jeg må innrømme at jeg selv har vært bittelitt skeptisk til Meghan innimellom, uten at det vil si at jeg ikke har likt henne eller at jeg har trodd blindt på det jeg har lest. Det er bare litt vanskelig å ikke stille seg spørsmål om hva som er sant av rykter og hva som ikke er sant, om alle de negative medieomtalene som beskylder henne fra alt fra å være kontrollerende og manipulerende, til å miss/bruke mennesker, og være opptatt av å komme seg opp og frem. Og det har vært mange slike mer eller mindre alvorlige og stygge anklager som er blitt repitert.

Jeg ønsker likevel å tro det beste og være åpen. Og det er uansett ikke min eller andre business hvorvidt deres ekteskap osv fungerer. Mye minner litt om ett heksejakopplegg. Og det er trist hvordan klikk og salg fungerer, og at etikk er noe som mange ikke bryr seg altfor mye med..

Sannheten kan ellers ofte være noe helt annet enn hva det virker som vet første øyenkast. Og man skal virkelig ikke tro på alt man får servert. Og på meg så virker Meghan som en vakker, sterk kvinne med mange inspirerende og gode egenskaper, og jeg håper hun og Harry er lykkelige sammen.

Jeg tror ellers det er meget interessant å være flue på veggen innad i den britiske kongefamilien, for jeg tror det er mye snusk der. Men jeg blir overrasket hvis de kongelige har noe å frykte ut fra dette intervjuet, (som mange aviser prøver å få klikk på for tiden) for jeg tviler på at Meghan og Harry vil gå ut med noe som bryter lojaliteten i stor grad. Men det er jo i seg selv veldig uvanlig at en arvtaker til tronen (enn om ett stykke ute etter Charles, William og  barna hans) bryter ut og flytter til ett annet land.

Skal du se intervjuet?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg