Siden sist.

 

Takk for sist! Jeg har savnet bloggen, men her har livet stått litt på hodet.. Jeg skal ikke nå gå mye inn på selve den vanskelige livssituasjonen på privaten her, men jeg vil skrive litt andre ting rundt de siste ukene..

Jeg har (nesten) vært nettløs her i noen dager. For tror dere ikke både min telefon og nettbrettet streiket med få dagers mellomrom. (Og ettersom mac’en streiket tidligere i år var jo dette de siste enhetene jeg har brukt til å gå på nett med.. ) Telefonen gikk ikke ann å få på eller lade, mens nettbrettet batteri gradvis (men hurtig) streiket. Dvs at det plutselig tok ca 1 døgn å lade nettbrettet opp, og noen få minutter å bruke opp batteriet.. (og jeg kunne ikke lenger bruke det med lader i, ettersom det brukte mer strøm enn det tok inn).

Sist uke kjøpte jeg derfor meg ett flunkende nytt nettbrett. Jeg handlet på bygda, så de hadde hele to nettbrett å velge mellom, hehe.. Det er alltid rart med ett nytt nettbrett, for jeg var så vant med det forrige. Men dette er igrunn ett bedre (og dyrere) ett, og jeg blir nok snart vant med dette også.

Når det gjaldt telefon, så hadde jeg faktisk en billig uåpnet  backup- telefon klar hjemme, så telefonløs ble jeg aldri selv om det skjedde en søndag. Ett tips jeg forresten anbefaler alle som bor alene. Å ha en backup-telefon er lurt hvis noe skjer med telefonen din og du trenger kontakte noen innen kort tid. 🙂 En trygghet ikke minst.

Ellers har jeg fått meg nye malesaker (akrylmaling), som jeg håper på å kose meg mye med.

Jeg tatt flere plantebilder de siste ukene og skrevet ned notater angående planteutviklingen. Men jeg må installere en fotoapp på det nye nettbrettet før jeg får postet på bloggen. (Oppdatering; Gjort nå.)

Ellers har jeg klart å legge litt på meg de siste ukene. Jeg føler selv jeg har lagt på meg ett halvt tonn, men jeg tror de fleste ville tenkt jeg hadde lagt på meg litt. Egentlig er det en veldig bra ting at jeg har fått noen kilo ekstra. Ifølge bmi har jeg vært endel undervektig de siste åra, (Ikke mye, bare litt under normalvekt), mens jeg nå vil tro jeg er normalvektig. Jeg har ikke vekt hjemme, men man kjenner jo etterhvert kroppen litt, og ser endringer på klær og bilder.. Men det er rart med det at jeg kanskje er blitt vant til å se meg slik kroppen har vært.. Men nå gjelder bare å prøve å holde en god jevn vekt og spise godt og sunt.

Håper dere har det fint. Jeg har nesten ikke nytt sola i det hele, men jeg satser på bedre dager etterhvert. Jeg har litt lyst å kjøre til en øde svaberg en dag å ta med malesaker.. Klem fra meg <3

 

0 kommentarer

Siste innlegg