SESONGAVSLUTNINGEN INNFRIDDE ALLE FORVENTER OG MER TIL.. / THE AFFAIR

Da har jeg sett den aller siste episoden av serien The Affair, og serieavslutningen var utrolig bra!! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg gråt gjennom episoden, men jeg elsket det! – Det var rørende, dypt og vakkert, både med den vakreste bruden Whitney, Noah og Helen, Joanie og alt sammen..

Sesong 5 var en av de beste sesongene syntes jeg. Er noen enig?

Jeg skal ikke spoile noe viktig. Men her er noen tanker om siste episode;

Brudekjolen; Det brudekjoleantrekket til Whitney var utrolig vakkert! Enkelt, men classy. Det var egentlig en kjempeenkel silkeaktig inntilsittende kjole (Helens gamle brudekjole) som de formsydde til Whitney- og sydde på ett lag med blonder.Man ser ikke kjolen så godt på bildet- for der har hun pels over. Men vakker ble hun.

Bryllupsspørsmål; Det var søtt og rørende at moren fulgte Whitney hånd i hånd til bryllupet. (Bildet). Men er det forresten “vanlig” at mødre fulger bruden mot ektemannen i bryllupet? Eller er det enda så gammeldags og tradisjonstro at det helst skal være menn som gjør dette?

Codependent, bare usunt?; Hva tenker dere om ordet “codependent?” Whitney smeller jo til moren før bryllupet; “You can’t survive without him. You’re a co-dependent nightmare.” 

Men er det alltid negativt å være copedentent, eller har de fleste ektefeller ett snev av codependecy- men da på enn sunn måte?

Ett forhold som i stor grad går på at en eller to i forholdet er helt avhengig av den andre- og gjerne på feil grunnlag- det er jo ikke sunt. Men hvor går grensen mellom usunt og usunt? (Tror codependent blir oversatt med medavhengig på norsk, men jeg er mest vant med det engelske uttrykket).

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om The affair på bloggen. For jeg har fulgt med på serien gjennom flere år, og vært stor fan av den. Så jeg kjenner på at det er trist og rart at den er ferdig.

 

Liker du serien?

Har dere en fin dag?

 

6 kommentarer
    1. Har ikke sett den..men høres fin ut ! Ser egentlig bare serier sammen med mannen og eventuelt gutta …så blir ofte noe mer guttete enn bryllup og brudekjoler..hehe.. Dagen har vært ok , tok en kaffe med ei venninne på en kafè som åpna borti gata her i dag..og sånt sosialt er det ikke så ofte jeg orker.. Kos deg med kvelden…Klem <3

      1. Hehe, jeg forstår. Ja, denne serien vil jeg anta appelerer mest til jenter, selv om det sikkert er menn som liker den også!:-) Hørtes kjempehyggelig ut å gå på kafe med en venninne. Kan være kjekt å teste ut en ny kafe. Fint å høre at du har vært i ok form idag. Takk, kos deg med kvelden du også <3

      1. Godt å høre at noen andre også elsker den! Sesong 5 var utrolig bra. Har dere sett hele? Takk for tips, det setter jeg pris på. Trenger en ny serie.

Siste innlegg