Serienytt/ Tips; Beforeigners & The Affair sesong 5

The Affair

I tilfelle det er andre som elsker “The affair” som ikke har fått med seg dette…Sesong 5 har begynt på HBO!!!!:-) Første episode er lagt ut, og jeg gleder meg ihvertfall!:-)

Beforeigners

Jeg har såvidt startet på den nye norske storsatsningen til HBO, Beforeigners. Den virker lovendes.

Hele handlingen må sies å være særdeles surrialistisk ettersom det handler om tidsinnvandring, og folk fra steinalderen og andre tidsepoker plutselig kommer opp av havet. Men iforhold til integreringen av disse nye landsmenna, så kan nok noen problemstillinger knyttes til aktuelle problemstillinger i samfunnet og innvandring generelt.

Jeg skal ikke skrive så mye mer om serien før jeg har sett mer. Men det er godt mulig jeg skriver ett eget innlegg om Beforeigners og min mening om serien etterhvert. Men nå er dere hvertfall tipset.

Jeg synest det kan være litt artig med norske serier, og her utspiller jo starten av første episode seg på operataket i Oslo, så det stedet er jo kjent for veldig mange.:-)

 

Skal du se The Affair eller Beforeigners?

4 kommentarer
      1. Ja, the affair er tilbake!!:-) Jeg tror det er sesong 5, så der skrev jeg feil i overskriften. Jeg har sett første episode og gleder meg til resten. Jeg har skikkelig sansen for Helen.:-) Håper dere får sett den <3 <3

    1. Ikke sett disse..men liker å få med meg Norske serier ..så kan se om vi sjekker ut denne.. Men nå er det så mye som starter opp på tv at det spørs om det blir tid..hehe… Klem og fin helg til deg <3

Siste innlegg