SERIE- TIPS, HAR DU SETT DENNE?

Jeg har nettopp startet på en serie på HBO som heter “Escape at Dannemora.” Serien har fått gode kritikker og virker lovende med det lille jeg har sett til nå:-)

Handlingen er basert på en sann historie om to fanger med livsdom som klarte å rømme fra ett fengsel i New York i 2015 ved hjelp av en kvinnelig fengselsvokter. Vokteren hadde utviklet ett intimt forhold til begge de to fangene, og ifølge en annmeldelse jeg leste mentes det at serien var god til å skape en forståelse for hvordan alt det som skjedde kunne skje.

Denne kvinnelige fengselsvokteren spilles av Patricia Arquette. Og jeg må si det var ekstremt vanskelig å viske ut rollen hennes i serien “The Act”  nå i starten. Men det går seg kanskje til 😉

Ellers.. Her skjer det ekstremt lite idag av samme grunn som igår. Det har vært mye alenetid ihelga, men gler meg til imorgen.

 

HAR NOEN AV DERE SETT “ESCAPE AT DANNEMORA?”

2 kommentarer
    1. Nei, jeg har ikke sett denne serien, men har ikke HBO heller. Faktisk har jeg ikke sett noe på TV skjermen på ei lang stund. Helt til for et par dager siden, da jeg så et par filmer. Ser en serie på Netflix sammen med kjæresten min. Serien heter Bonusfamilien. En svensk serie som handler om et par som har ekser og barn på hver sin kant, og alle problemene som dukker opp i den forbindelse når puslespillet med mine, dine og våre barn skal løses 🙂 Artig serie 🙂

Siste innlegg