SERIE PÅ HBO, Har dere sett denne?

Idag har vært en vond, stressende dag med mye tårer. Og så mye mer kan jeg nesten ikke skrive her nå selv om jeg skulle ønske jeg kunne dele mer med dere. Men jeg håper det blir en bedre dag imorgen.

Ellers så har jeg ett Serie-tips! Jeg begynte nemlig på en ny serie for noen dager siden som heter “Lier” på Hbo. Har noen av dere sett den?

Handlingen i “Lier” er kort fortalt at ett par går på date. Men etterpå beskylder kvinnen mannen for voldtekt (og forteller alle om det gjennom sosiale medier), mens mannen har en annen versjon av kvelden.

Serien hopper mellom nåtid og fortid/ daten de var på. Og man blir jo nysgjerrig på hvem som prater sant eller hva som er sannheten.

Selv har jeg endret mening flere ganger. Men mulig det er en sannhet midt imellom?

Kort trailer:

“Lier” er like “treigt” drama drama som serien “The affair” vil jeg si, uten at treigt vil si dårlig. (For de som har sett The affair).

Jeg syntes ikke Lier er like god som The affair, ettersom jeg nevnte den. Men den er likevel god nok til at jeg har hatt lyst å se videre og er nysgjerrig. Og jeg har kun sett ett par episoder, så det kan jo være det tar seg opp også.

Trailer;

En av ting som jeg personlig syntes trakk serien litt ned var noe i handlingen jeg syntes var litt usannsynlig. Men det er en serie jeg gleder meg til å se videre på, og den er verd å sjekke ut om man trenger en ny serie. Temaet er jo ikke det mest koselige, og desverre skjer det jo ofte i virkeligheten at man står uten bevis, kun ord mot ord.

God natt klem

6 kommentarer
    1. Den har jeg ikke sett, så kanskje jeg skal sjekke den ut etter jeg er ferdig med å se ferdig Dexter for *kremt* 3. gang… Anbefaler forresten The Act om du ikke har sett den!

      1. Ja, jeg vet du skrev engang at du likte serien “lov og orden”/svu, så da liker du kanskje denne. Jeg har sett The act, men tusen takk for forslag likevel:-)

    2. Tror ikke den er på noen av mine TV-kanaler, men den hørtes kjempeinteressant ut! Spørsmålet om hvor grensene går m.h.t voldtekt, sexpress, heftig mas om sex eller rett & slett dårlig fyllesex en får ta på egen kappe, er faktisk noe som har engasjert meg lenge, så dette er en serie jeg definitivt kommer til å kjøpe dersom jeg ikke får sett den på annet vis

      1. Ja, slike gråzoner ved overgrep synest jeg også er interessant. Det er utrolig vanskelig noen ganger med slike saker, og det er vel også en av grunnene til at mange voldteksmenn aldri blir dømt. Serien finnes hvertfall på hbo nordic.:-)

Siste innlegg