Rolig dag og akkutt kaputt :)

Idag har jeg hatt kaffipause ved “jungelen” min. For ja, nå er noen av plantene blitt veldig store. Og igår måtte jeg flytte på en som er blitt høyere enn vinduskarmen og binde den fast oppe så den ikke tippet..

Ellers har det vært en rolig dag. Jeg har blogget, drukket kaffi og brus, spist i meste laget med Mm-sjokolade og tatt litt bilder.

Jeg må bare vise den åpnede vaniljesauskartongen (kollasjen under)  for den såg ut som den var omformet til en rakett som snart skulle skytes av sted.. (La oss si at “best før- dagene” nok er forbi..)

Jeg tok ellers ett særdeles enkelt måltid tidligere idag med “Rett i koppen,” men puttet litt ekstra ting oppi.. Den meksikanske suppa der synest jeg faktisk er veldig god og den kan jeg anbefale om man skal ha en superkjapp suppe og mellommåltid , og den er vegetar. (I motsetning til de fleste ferdigsupper som man gjerne også hadde tippet var vegetar..Men Toro rett i koppen vanlig tomatsuppe er for eksempel ikke helt vegetar..)

Jeg tenkte egentlig ta flere bilder av meg selv til dette innlegget ikveld (det aller meste i dette innlegget blogget jeg tidligere idag) men jeg følte meg plutselig “akkutt kaputt”.. Jeg vurderte nesten når jeg dusjet å bare legge meg seendes ut som søstera til en i B- gjengen.. (eyeliner halveis av)..

Men sminken er nå nesten helt av, neglelakken nesten av, håret altfor vått.. men orker ikke.. Fikser imorgen. God natt! <3 ♡ Ps! Har forresten dere hatt en fin dag?

 

0 kommentarer

Siste innlegg