Republikanere mot Trump. / Videoreklamer.

 

Noen republikanere har startet en kampanje som lalles The Lincoln Project. Disse legger for tiden ut nye videoer daglig i sosiale medier der de går hardt ut mot Donald Trump i såkalte “adds.” Disse korte valgkampanjevideoene har som mål å få Trump UT.

Jeg har “binge watched” endel av disse reklamene nå, og jeg må si at flere av de er underholdende. – Men de er også såå amerikanske, hehe. Jeg må flire litt for meg selv av blandingen av dramaaaatisk og sentimental musikk, mørk mystisk stemme og de legger ikke noe imellom hva de synest om Trump.

Jeg vil dele to videoer en Lincoln Project, men ikke de mest dramatiske. Den første videoen under var jeg  ikke så begeistret for selv, men jeg tenkte å høre hva dere syntes. Jeg synest det er litt på kanten å latteliggjøre akkuratt helsen selv med den humoristiske snerten. Det er jo såå mye annet å ta han på, og dette blir liksom å bruke samme teknikk som Trump bruker.. Men likevel vil det være en helhet av egnethet hos en president da.. Men akkuratt hvorvidt han har fått dopapir på skoen er nok ikke det mest alvorlige med Trump.

Videoen under fokuserer på Trumps håntering av coronakrisen, noe mange av videoene gjør. Jeg tror mange tenker dette vil bli Trumps svakeste punkt i valgkampen. Men vi får jo se hvordan corna utvikler seg, og hvordan trump vil vri seg unna.

Jeg  tenker de burde laget video om Trumps løgner, for der er det mye å ta av tenker jeg.

Ellers så synest jeg det er rare greier med amerikanske valg. For jeg aner faktisk ikke hva de ulike presidentkandidatene har for planer for landet. Fokuset virker liksom til å være å finne mest mulig “dritt” om den andre parten, og bruke valgkampene på å prøve å knuse den andres omdømme og finne alt dritt som man kan grave opp.. lock her up.

Jeg må også si at det er egentlig er litt rart (sett fra norske øyne) å kun ha to parti å velge mellom. To på motsatt ende av skalaen, med to kandidater på nesten 80 år. Og dette vil jo si at republikanere nå velger å stemme på ett parti de egentlig ikke er så enige i, bare fordi de vil sikre seg å ha Trump UT? Litt rart ift demokratisk tankegang?

Jeg synest det faktum at noen modige republikanere gjør de de mener må gjøres for å snu utviklingen i landet er positivt. De setter det som de ser på som viktigst for landet høyest, selv om det betyr å rekke ut hånda til demokratene- som de gjerne aldri har stemt på før. Respekt. Det virker ellers på meg som om det republikanske partiet er nokså delt mellom veldig konsevative og litt mer liberale. Men jeg er ingen ekspert på amerikansk politikk, så ta forbehold om at dere må dobbelsjekke og tenke selv og ikke ta mine grublerier som fakta.

Jeg har i tillegg til The Lincoln project vært innom noen videoer på en kanal som heter “Republican voters agains Trump.” – Og jeg fikk litt troa på det amerikanske folk igjen. Det var hvert fall mange som tar på alvor det å avsløre Trump og prøve påvirke republikanske velgere; Men hjelpes så amerikansk, og mange bruker litt samme “oppbygning” og tilnærmingsmåten i “talene.” Og er det noen som ikke nevner ordet “veteran” iløpet av videoen, for det har tydeligvis tyngde;

Noen meninger? #thelincolnproject #usa #trump #election2020

0 kommentarer

Siste innlegg