Regntung dag med noe vakkert

God dag!

Har dere en fin dag? Jeg er ekstremt nedfor idag, men jeg har pushet meg selv til å gå like utenfor døra for å ta noen blomsterbilder.. Jeg har nemlig beundret flere av blomstene og tenkt en stund at jeg ønsket å ta bilder av de. Men de nydelige Rhododendroene forsvant før jeg fikk summet meg, og nå måtte jeg jammen komme meg komme meg ut å fotografere mens det enda er så mye vakkert. Det var opplett vær, men fine regndråper i gresset når jeg kom ut.. (Iført lette sko og sommerkjole).

Som barn var jeg veldig glad i å plukke blomster, men jeg syntes det var veldig kjipt at jeg ikke kunne plukke Revebjeller – For de var jo såå nydelige!

Nesten med det samme jeg kom inn igjen begynte det å pøsregne.. Så timingen var god.

Jeg tok noen bilder av planteprosjektet mitt når jeg kom inn;

På bildet over ser du den minste planten (paprika) som har vokst mye. Og ellers holder jeg på å få en utfordring… Flere av plantene har blitt veldig høye, og på bildet under ser du en tomatplante som når opp til gardinstangen – og nesten har nådd takhøyde.. Jeg er usikker hva jeg gjør hvis de vokser mer. Jeg må finne en måte å sette de lavere,  samtidig som de får nok lys..

Blomstring..

Likte du noen av blomsterbildene? Ønsker deg en fin dag. <3

2 kommentarer
    1. Ja i dag regner det godt her også , håper du føler deg bedre utover dagen..:) Så bra du kom deg ut og fikk tatt så vakre bilder med dråper på..likte ekstra godt det med roseklasen..(flere roser på en gren )… Artig at det vokser og gror inne hos deg.. Det går ikke ann å knipe av i toppen da for at di ikke skal bli så høye… men ikke vet jeg.. så ikke gjør det uten å lese deg opp på det..hehe.. Klem <3

      1. Takk 🙂 Ja, jeg er glad for jeg kom meg litt ut, og tror det med roseklasen også er min favoritt. Jeg hadde aldri tenkt over det forslaget, så jeg google det.. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å klippe av, men det er visst mye som går ann. Jeg får se om jeg finner en løsning. 🙂 Klem <3

Siste innlegg