Plastjuletre og psykopatjuletre.

 

God morgen, god ettermiddag, god kveld, eller hva enn det er når dere titter innom. I skrivende stund er det morgen her, og det står snart litt rydding og vasking på programmet etter frokost. Jeg ville bare først innom å ønske dere en fin dag..å kanskje utsette det andre lengst mulig, hehe.. 

Jeg kom over en kortfilm igår som jeg tenkte å dele. Men jeg vil advare om at den ikke er for de aller minste barna eller for veldig sarte sjeler, selv om den starter søtt, hehe. -For juletreet er ett ordentlig psykopat-tre; “Do you like my decoraation?”

Selv har jeg kun hatt plastjuletre de siste årene, så jeg har ikke forvillet meg til noen juletrefarmer. Jeg tror at jeg selv kommer til å kjøre plast sålenge det kun er meg. – Enkelt og greit.

Jeg har tenkt flere ganger at juletre egentlig er litt rart hvis man tenker nøye på det. – Det at det er vanlig å gå å hugge ned ett tre og ta det inn å pynte, og ta en stjerne i toppen.. Men det er jo fint, og lukter godt.. Jeg mener bare at det er godt gjort at noen med den ideen engang klarte å få spredt det til å bli en verdensomspennende tradisjon. “Nå går vi å henter vi inn ett tre..” Men det har jo vært mange rarere tradisjoner også som man har fått gjennom. Og jeg liker mange rare ideer jeg altså. -Og jeg skulle egentlig ønske virkeligheten ikke satte så mange grenser for fantasien. For jeg skulle for eksemplel gjerne likt tradisjonen med at julenissen parkerte på taket:) “Jeg ønsker meg forresten en stor, kul t-skjortekjole.” 

Pleier du å ha juletre?

0 kommentarer

Siste innlegg