Planteprosjekt – oppdatering.

Her kommer noen plantebilder som jeg har tatt idag. :-):-)

Det er mange friske fine grønne blad er på plantene, men noen planter har fått litt mer pjuske blader enn andre, og det er litt brunt på kanten/tuppen på noen blad. Men jeg synest plantene jeg har nå stort sett virker sunne og friske. Nydelig farge. Og de lukter så godt! 🙂

Her er planten som jeg lurer på om er sukkerertplante;

Her er en av tomatplantene; Denne hadde fått så mye røtter og trengte større plass. Så i mangel på potte for hand så fant en kreativ løsning og laget en “potte”..

De har virkelig blitt lenger, og snart trenger de nok litt støtte for å ikke falle ned når grenene blir for tunge. Men nå holder de seg selv oppe alle sammen. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal støtte grenene opp.

Jeg ser noen hår ikke kommer fra Tomatplanten, hehe.. Nille hopper ofte ut og inn det vinduet når det er oppe. Men utrolig nok har han aldri hverken veltet plantene ned eller gravd og spist på de. Han hopper galant over eller opp ved siden av. Men jeg prøver ofte å sette plantene slik at Nille forsatt får en tredjedel av vinduet til å “sitte på utsiktspost”.. Hvis kattene ikke skulle hatt tilgang i det hele måtte jeg for eksempel hatt plantene i soveromsvinduet. Men jeg synest rommet de står i er mest praktisk.. og det er mye lys der. Mulig jeg ser om jeg kan bruke planteveggen etterhvert.

Ha en fin dag! 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg