Plante-oppdatering!

Nb! Både teksten under for det meste, og bildene er fra forrige uke, og jeg skal forsøke å også ta en update på slik plantene er denne uka også.

Her kommer en planteoppdatering. Det har nesten blitt fast ukentlig at jeg oppdatererer om plantene nå, og jeg synest de vokser veldig raskt.. Er dere enig i at det er nokså stor forandring fra innlegg til innlegg på plantene?

Jeg må si jeg er litt stolt over de, og synest de ser flotte ut!

For de som ikke har vært innom her før, så kan jeg for de meste har plantet tomatplanter, men jeg plantet også paprika og sukkerertfrø.. Jeg plantet ut fra frø på grønnsaker fra butikken..

Plantene har fått ny jord tidligere denne uka, og flere har fått mye bedre plass enn de hadde. Jeg bommet desverre fælt på hvor mange potter jeg trodde jeg trengte.. Jeg kjøpte kun 3 potter, for for jeg synest pottene såg såå store ut på butikken, og at jeg kunne ha to planter i hver.. Men plantene trenger å ha en potte hver, og jeg har 8 planter. (Men to er veldig små enda, og trenger nok ikke større plass med det første).  Så jeg trenger å kjøpe noen potter til.. Men enn så lenge bruker jeg ulik embalasje fra matvarer som en nødløsning. Og jeg leste på nett at man også kunne plante rett i jordsekken om man manglet potte..

Stor forskjell på størrelsen på pottene. 

I større potter..

Ønsker dere en fin dag! 🙂 <3

2 kommentarer

Siste innlegg