Pjusk firbent, shopping & strøm.

God kveld! 

Nille

Nille er pjusk, og jeg har vært litt bekymret her.. Men feberen hans er hvert fall borte nå, halen er til topps, han virker piggere og matlysten er tilbake. Han har fått ekstra mye kos og oppmerksomhet, og jeg satte en ovn like ved siden av senga hans, så tenkte han kunne få jevn og varm temperatur der han sover. Skal følge godt med han å se formen hans ann imorgen.

Shopping av praktiske ting & juleting

Igår var jeg i Haugesund å handlet litt. Jeg fikk meg blant annet en ny elektrisk ovn, som jeg tror kommer godt med i vinter. Og jeg kjøpte ett par ting til mitt “fulglemat-prosjekt” og andre juleprosjekt. Jeg bare må ha noe litt trivelig å putle med fremover..:-)

Det blir godt å ha en ekstra ovn, for tidligere i uka når det var minusgrader var jeg veldig frysepinn. Og jeg må innrømme at jeg er en sånn som liker å kunne gå i short inne hele året. Rettere sagt å ha det varmt og behagelig inne. Jeg varmer ikke like mye opp alle rom hele tiden, (jeg har liksom flere rom der jeg leier enn jeg aktivt bruker hver dag) men der jeg bruker mest tid ser jeg ikke poenget (for de som er heldige å ha ett valg da) med å sitte å halvfryse selv om det er vinter.

 

Har dere det varmt inne om vinteren, eller sparer dere på strømmen?

 

8 kommentarer

Siste innlegg