NYTTIGE TING DU KAN GJØRE ALENE I HØST.

Jeg tenkte å dele noen tips til hva du kan gjøre alene nå på senhøsten. Kanskje du finner noe inspirasjon hvis du har gått tom for ideer.

Foto: Pixabay

1. Strikk deg en varm lue

Det blir kaldere og kaldere, og når frysepinner skal ut å gå på tur så hjelper det så utrolig mye på med en varm lue. Det å ha en hjemmestrikket lue er ekstra stas enten om den er fin og nøytral eller en fargeklatt som lyser opp i mørket.

2. Bildeopprydning

Hvis du har litt ekstra tid om dagen så anbefaler jeg å ta en bildeopprydning på pcen. Det er utrolig kjedelig ” I know”– men det er verd det. Lag nye mapper etter årstall, datoer og begivenheter (der du ikke allerede har det), og slett bilder du ikke trenger spare på. Det er koselig å ha mange bilder, men det er sikkert ett par tusen av flere titusener du kunne klart deg uten?

Foto; Pixabay/Theangryteddy

3. Ta backup

Hvem har ikke vært der at pcen “tar kvelden” og man ikke har backup av alle bildene? Det er K R I S E -stemning! Jeg anbefaler alle å ta backup av det som er viktig for deg på pcen og mobilen, og lagre innholdet på hardisc eller i en sky (Google disk for eksemplel). Det er en fryktelig kjedelig jobb- men likevel kan man angre bitter om man ikke har backup…

4. Julegaver

Hva er koseligere på senhøsten enn å starte å lage noen hjemmelagde julegaver? Julegaver er en trivelig aktivitet man kan pusle med alene i høst. Og hvert år så pleier jeg å slå ett slag for hjemmelagde julegaver. Dette tar selvfølgelig litt tid- så det gjelder å starte tidlig. Men ønsker du tips til DIY- julegaver kan du lese noen av mine tips HER og HERInnleggene er fra før blogg.no gikk over til ny plattform, så layouten er “så som så”..

5. Egen-pleie

Ellers er det viktig å huske på at “nyttige” ting også innebærer å gjøre unyttige ting. For det er viktig å ta vare på seg selv, gjøre det en har lyst til, og også gjøre “ingenting”med god samvittighet. Personlig så synest jeg det er litt deilig med mørket og den årstiden vi har nå. Det føles liksom  litt stillere ute. Lufta ute begynner å føles friskere. Og jeg føler tempoet senker seg litt. Det er deilig å være god og varm inne, og det er mye man kan gjøre for å få det koselig.

Foto: Pixabay

Alle vet hva de selv trenger. Men hvis jeg skal gi noen tips under kategorien egenpleie, alenetid og kos så vil jeg tipse om;

❤️ Ta ett godt gammeldags fotbad

❤️ Lag deilig kakao med krem.

❤️ Finn frem det mykeste pleddet, og den mykeste puta.

❤️ Finn frem en god bok.

❤️ Ta en gåtur, og ta noen kreative bilder.

❤️ Bruk høstkveldene til å skrive enten det er egenterapi eller en scifi bok.

❤️ Ha seriemaraton.

❤️ Lag ny kunst til stua. Du trenger ikke å være ett supertalent for å finne på dette. Kjøp lerret, malingsfarger og koster og lag abstrakt kunst- gjerne med en farge som passer inn i stua di. Å male kan være utrolig avkoblendes og fin aktivitet.

 

FIKK DU NOEN TIPS?

ØNSKER DEG FIN KVELD! 

2 kommentarer

Siste innlegg