Nytt prosjekt!

Hei! I går hadde jeg en nokså fin dag (beste på lenge) og jeg koste meg mye med blogg og skriving. Tusen takk til alle som tok turen innom, dere gav visst en real oppsving til midten på lista også.

Vibbedille saved my dag her på torsdagen med ett innlegg (her og her) om “Lommevenn” -strikking. Og etter å ha lest innlegget gikk jeg inn for å finne steg for steg oppskrift (her) og satte i sving med å strikke en liten dukke. Og det var veldig koselig, så jeg anbefaler virkelig å prøve!

Inspirasjonsbilde av Esther Braithwaite, gratis oppskrift på dem her.

Ettersom jeg er en relativt utålmodig person på noen områder så leste jeg bare kjapt oppskriften før jeg startet å strikke. Da forstod jeg tanken bak og hvordan man gjorde det, men jeg ønsket ellers å dikte min egen versjon..

Jeg er nå ferdig med hele kroppen, og det artigste gjenstår med å forme kropp, klær, hår, øyne osv. En av kattene (Pus) syntes det var veldig gøy å leke med garnet når jeg holdt på, så jeg hadde morsomt selskap når jeg holdt på.

Jeg har tatt noen bilder i prosessen og håper å vise dere resultatet mitt etterhvert. Men kvaliteten på bildene jeg tok med speilrefleks og nettbrett var såå enormt stor, så håper jeg håper jeg slipper bruke nettbrettbilder fremover. Derfor setter jeg det innlegget litt på vent ettersom jeg har litt “teknisk utfordring”med bildeoverføring uten macen. 🙂

Jeg må ellers si at jeg har følt meg litt bedre i helgen (Det er jo ikke så mye som er endret, men jeg mener at jeg har klart å koble litt ut i deler av helga, sovet, hatt litt energi, holdt på med noe hyggelig, hatt en rolig helg osv) Håret mitt ble forresten så utrolig mye finere etter farging/glansvask. (Sikkert ikke spennende info for andre enn meg sånn uten bilde nå men..) Jeg er glad jeg gjorde noe med håret tross alt!:-)

Ellers håper jeg at dere får en god dag og får en fin ny uke imorgen! <3

4 kommentarer
    1. Det var søte dukker.. gøy at du har laget en også 🙂 Jeg har ikke strikka på mange år nå.. men husker som barn at mamma strikka ei dukke til meg..som jeg elska å lage klær til :)) Skjønner at kommentarfeltet ditt er litt “av og på “..men jeg leser stort sett alle innlegga dine..også når jeg ikke blogger selv… Ønsker deg ei fin kommende uke <3

      1. Ja, sant de var søte? 😀 Min blir nok ikke helt lik disse, og jeg kikket på en annen oppskift. Men jeg fikk litt lyst å prøve en sånn på bildet også 🙂 Så koselig at du fikk en strikkedukke av din mor! Ja, det kan være koselig å lage dukkeklær! Takk, så hyggelig du stikker innom iblant. Takk, like så <3

Siste innlegg