NYPETRE, METAPIC, SKOG, HÅRFARGE- HVERDAGSINNLEGG

Reklame |

Figurnær kjole

God mandag! Idag har jeg vært på tur i skogen, og det var utroolig deilig! Det luktet så godt der idag av alt. Har dere kjent hvor godt nypetrær/blomster lukter?

Idag har jeg testet ut Metapic for første gang, som er nytt på blogg.no. Så jeg tnkte jeg kunne starte med å prøve å linke til kjolen jeg hadde på meg idag. Men tror dere jeg fant den, hehe?

Jeg tror rett og slett kjolen er gått ut, for jeg har lett og lett. Men jeg linket til tvillingsøsteren, som jeg tror er lik bortsett fra fargen. Og den kjole-versjonen med stripe langs siden med samme form var egentlig tøffere enn min, hehe. (Dyrt  sette inn link visst, for ender bare med at man får lyst på ting selv)

Det var utrolig koselig på tur idag. Og veldig kjekt med kaffi og skravling i bilen etter gåturen.

Jeg merker jeg har vært litt mye alene for tida, for hjelpes så mye jeg pratet idag. Og timingen på gåtur var perfekt, for det begynte å regne etterpå.. (Og ja, vi stoppet ved vigdavannet ved brygga igjen, hvis noen ser det gjennom ruta nedenfor).

Jeg oppdaget når jeg såg bildet av meg hvor todelt hårfargen såg ut der! Jeg farget jo håret nokså nylig. Men ettersom jeg hadde knasj rødt en periode så vises det veldig tydelig i nederste del av håret nå. For rødfargen har liksom aldri gått helt ut av håret, men sitter utrolig godt. Så er nok det som kommer frem nede når jeg testet lysere brunfarge sist. For den øverste delen av håret har jo aldri vært rødt og er nå mye mørkebrun og uten rødskjær.. 

Dagen har vært fin her, men jeg er utrolig trøtt.

 

HAR DERE HATT EN FIN DAG?

7 kommentarer

Siste innlegg