Nyhetskommentarer; E-girls, Johnny Depp & Amber Heard, sjokoladeplassering,Harryhandel.

 

 

Hei på dere! Her kommer litt nyhetskommentarer fra de siste dagene..

1. Sjokoladeplassering i butikk.

Sjokolade- plassering i butikk har igjen vært ett tema i avisen.. Sjokolader skal helst være langt borte og høyt oppe. (Sjokolade er jo så farlig) Jeg synest egentlig dette er en litt latterlig sak i forhold til hva jeg ser på som mye viktigere saker for “folkehelsen”, og det er jo fint for de litt lave folkene å nå opp til sjokoladen også 😉 Litt ansvar på man da få ta selv for egen helse og kosthold.

2. Heard vs Depp.

Jeg får helt vondt av å lese om tvisten mellom det tidligere ekteparet Amber Heard og Johnny Depp, og det er trist hvordan disse to totalt ødelegger hverandres gode rykte så mye og drar frem mye veldig personlig og sensitiv dritt. Jeg kan forstå at Johnny Depp ønsker å renvaske seg fra “wifebeater- rykte” hvis det ikke er sant, men jammen koster det av alt annet som kommer opp nå.. Jeg er neimen ikke sikker på om dette var en god avgjørelse å ta dette til retten uansett.

Hva som er sannheten er vanskelig å si utenfra, for det er mye ord mot ord. Ordentlig gode manipulatorer er ofte vanskelige å ta, og jeg vil ikke skrive så mye når det er stor sjanse for at man kan ta feil. For å ta feil av offer og voldsutøver er faktisk lett om man ikke har alle biter, og det kan også tenkes at det kan være både en eller to voldelige i en relasjon. Rus kan selvfølgelig få frem mye, som Heard hevder det har. Og offer på vold og manipulasjon kan også ha stressreaksjoner som gjør at de kan reagere urasjonelt og ustabilt etterhvert. Men her er mye grums i begge retninger, og det er trist når noen som har vært gift ødlegger hverandre fullstendig. Og spesielt trist er det på en måte hvis det viser seg å kun den ene som er voldelig mens den andre er uskyldig og er offer for løgner og svertekampanjer..

3. E-girljenta Belle Delphine er tilbake.

Vel..Jeg hadde aldri hørt om denne jenta tror jeg.. Men nå er hun over alt. Delphine ble visstnok kjent etter å ha lagt ut badevannet sitt for salg på internett. ..og solgt det ut. (Og det er sikkert busken ute hun tenker følgerene er interessert i ettersom vinklingen på bildet under ;))

Vet du forresten hva en egirl er? Ifølge min definisjon er en e- girl (elecronic girl) ett internettfenomen der jenter lager seg en “karakter” bak tastaturet. Det vil si at de ikke har sitt opprinnelige navn, og looken til en e- girl er gjerne en blanding av animee, gamerstil, korte skjørt, lenker, katteører, eventyrelement, lyst eller crazy farget hår. Dessuten spiller jo mange av disse på en uskyldig look som en slags fetisj vil jeg si, og driver en business ut av det..

Ifølge Wiki; E-girls and e-boys (“electronic girls/boys”) are a youth subculture that emerged in the late 2010s and is almost exclusively seen on social media. The look is inspired by skater culture, 1990s–2000s fashion, anime, K-pop, hip hop, goth, and rave.

 

Men bildene under blir jo pedofiles nisje nesten.. synest ikke det første er helt innafor.

Når jeg ser enkelte av bildene til Delphine så blir jeg litt småuvel. (Tok ikke de bildene med her). Jeg håper det er flest e- girls er smarte foretningskvinner som trivest med det de gjør. Men jeg er også redd for at det finnes egirls som er ensomme jenter med psykisk problemer, og som uleverer seg nokså mye hjemme fra soverommet sitt. Og det var ment generelt. Men blant annet noen av eventyrnisjene kan i egirls- nisjen være tøffe;

4. Noen MÅ harryhandle?

Kanskje yesterdays news for noen, men harryhandel og svenskehandel blir nok aktuelle temaer en stund fremover.. Jeg vil bare raskt kommentere en kronikk som forsøkte på å unnskylde harryhandel med at noen MÅ dra til Sverige å handle fordi de har dårlig råd. Men sorry den kjøper jeg ikke helt. Jeg tror svært få, om noen MÅ over grensa samme dag som grensa åpner for å handle mat? Vestlendingene med dårlig råd må såfall slite veeldig om dette stemmer, for hvordan overlever de uten sverigeturer gjennom året? Men det er jo lov å dra til Sverige nå uten å bli nektet det, man må bare ta forhåndsregler og holde eventuell karantene.

Kommentarer?

0 kommentarer

Siste innlegg