Nyhetskommentarer

Photo by Markus Winkler on Unsplash

God ettermiddag!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev nyhetskommentarer. Men idag fikk jeg lyst å ta en liten runde og skrive noen kjappe tanker og meninger rundt diverse oppslag som pryder avisene..

1. Nyheter fra Ungarn -VG.

– Mens jeg leste denne artikkelen i vg så må jeg bare si at jeg ble oppriktig lei meg. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si..

2. Større pupper- vaksine -NRK.

– Jøss! Endelig har de funnet opp en sprøyte som gjør at man får større pupper! 😁 Ingen operasjoner, kun ett lite stikk! Det er jo helt fantastisk!;) 🥂

Men når det er sagt, og fra spøk til alvor, så er jeg litt spent på hvilke bivirkninger som vil kommer på lista fra vaksinen etterhvert. Jeg er spesielt spent på de yngre kvinnene, for det virker som vaksinen påvirker hormoner for flere (menstrasjon m.m). “Eksperter” tror virkningene vil gå over raskt.

3. Noen av dagens “pluss-saker:” -VG.

– Jeg har forståelse for at aviser ønsker å tjene på artikler. Men noen ganger har jeg stusset litt på hvilken informasjon som er åpen og hvilken informasjon som er under +. For noen informasjon tenker jeg er viktig at ligger ute for alle, og er folkeopplysning. -Dette mener jeg på det generelle altså, uavhengig av sreenshoota fra idag. -Og når det er sagt kan de bare fortsette å ha ting som  “Ny orgasmeforskning” (som er intet nytt), “Mia Gundersen åpner opp sin nye hyttedrøm,”  og “Har Kim Kardashian sminkepause?” under + hvis de vil.

4. Delta-varianten

– I en artikkelen fra VG idag, er én av bekymringene som presenteres at “uvaksinerte” skal lage “Delta-bølge” i land der for få vaksinerer seg. Og nå er nok uvaksinerte langt større “potensielle smittebomber” på reise enn vaksinerte. Men det nevnes sjelden at de fullvaksinerte også kan smitte videre, selv om det er mindre sjanse for det. -Og jeg vet ikke om det har noe å si.. Men de “ikke- vaksinerte” må jo ta en test like før de reiser, mens de fullvaksinerte slipper dette. Så smitteimport og spredning tenker jeg ikke hundre prosent sikkert kan legges på de uvaksinerte, selv om de skulle være større “smittebomber.”

Ellers så har jeg tenkt litt over at ingen av de “ikke vaksinerte” (enda) som jeg kjenner skal noe som helst sted i sommer. Men mange fullvaksinerte reiser mye.

Det skrives ellers om en bekymring for om man rekker å vaksinere alle før “Deltaen” får tak i Norge, og at de er redd dette kan føre til utsettelse av vaksineringen. Men de har jo lenge visst om dette med Delta, og likevel åpnet opp mye samtidig. Men jeg håper så veldig vi slipper ny bølge og ny lockdown. Og heldige er de som får en god ferie og mye sosialt sommeren før evt det skjer.. (Men 🤞🤞 satser på at det ikke blir ny stor bølge).

5. Politiker vil gi måker p- piller.

– Ja, på overskiften ser man nesten for seg en horrorscene med hundre menneskespisende måker. Men artikkelen handler om en politiker med étt måkepar og to måkebarn på taket. Han mener byen er til for mennesker å ikke fugler.

Det kan godt være det er ett måkeproblem i byen politikeren bor. Men ofte er jo det menneskeskapt i utgangspunktet..

Av og til gir politikere så lite gjennomtenkte råd synest jeg. Det blir litt som å anbefale å drikke litt antibac for korona.. Og kanskje vi har sluttet med konsekvenstenkning, og bare mange kjappe løsninger? For det er samtidig skrevet nydlige artikler om at flere fygletyper begynner å bli utryddet, derblant Krykje. Jeg mister litt troa på menneskeheten iblant, for det er så mange som virker til å ha litt lite respekt for andre arter etter min mening.

 

Ha en fin dag! 🙂

4 kommentarer
  1. 01). Veldig fint i Ungarn, synd de ikke aksepterer kjærlighet. 02). Ikke la deg sjokkere! 03). Folkeopplysning ligger på kommunene sine sider, FHI etc.. + er mest lureri! 04). Hvis delta er så smittsom og skummel, hvorfor har de åpnet samfunnet? Hvorfor er samfunnet mer åpent nå enn på 17 måneder? 05). P-piller til måker, I love it!! 😂😂😂

   1. Ja, fint land. Har vært der. 🙂 Jeg lar meg egentlig ikke sjokkere. Hehe, det overrasker meg ikke at noen er uenige med meg på det med p- piller til måker.

  2. Jeg skal reiste i Norge i sommer. Tror utenlands ikke er så lurt nå jeg da. Vaksinert eller ikke.. Hvis størsteparten av smitte forrige gang kom den veien. Det med Ungarn, helt galskap at det er Europeiske land som er på det nivået liksom 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg