Nyhetskommentarer

Jeg kan skjønne poenget bak kritikken til Høibo, men jeg synest samtidig at dette er ett eksempel på når det føleles som kvinnekampen går litt av skaftet- og man også starter å hakke på andre kvinner. Hvis man først skal gå inn på temaet om hvordan kvinner fremstilles, så må jeg si at Hadia Tajik er det mest anstendige bildet på min blogg på lenge hvertfall, hehe. (Hinter til musikkvideoene..)

Jeg vil si at Haidia Tajiks bokomslag var fint, og jeg synest ikke det minner ikke om 50 shades.. Hun har ett sterkt blikk, er fin og elegant i tøyet, viser ikke mye hud eller utringning, og håret er fint.

Dersom det er så galt at fokuset ligger på utseende så kunne man jo heller velge å fokusere på innholdet i boken hennes i vg, og ikke nettopp utseende.

Hvordan kvinner fremstilles og ofte også fremstiller seg selv tror jeg blir lenge til er endret, om det noen gang blir endret. Kropp selger og mange menn sitter i maktposisjoner. Men jeg er helt enig i at dette er en viktig kvinnekamp, og at toppolitikere er forbilder. Det kan også hende jeg deler innhold som bidrar i feil retning. Men jeg tror Tajik kan ha grønn buksedress og høye hæler samtidig som hun har noe i hodet å komme med. Og jeg tror også hun kan gå i joggedress og ha noe i hodet. Men man må jo få ha på seg det man ønsker og synest er fint selv på sitt eget bokcover. Hadde man skrevet i en blondebody hadde det vært annerledes, men jeg personlig synest ikke dette var så gale. Hun kunne naturligvis valgt noe mer casual, men det er vel opp til henne selv. Jeg føler hun får ekstra pes kun fordi hun er politiker. En artist tror jeg aldri hadde blitt kritisert for dette antrekket selv om boken handlet om frihetstanker. Eller?

 

Hva er din mening?

 

2 kommentarer
    1. Seriøst!? Å sammenligne dette coverbildet med det pa 50 shades, med alt hva dette innebærer, syntes jeg vel I grunnen sier mer om personen(e) bak ytringen enn om Tajik og hennes fremtoning.. Bildet viser dama fra sin beste side, og det skulle da bare mangle om hun ikke skulle ha ‘lov’ til det!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg