Nyhetetsbildet, og en liten forsvarsmur..

 

Det er mange morsomme “memes”. Og en som jeg flirte litt av var den med å sette opp en ett emosjonelt forsvar, hehe. Kanskje den er mest morsom hvis den er litt gjenkjennelig?

Jeg tror det kan være viktig på mange måter å få på plass en emosjonell forsvarsmur og noen “filter”. -Med andre ord, ikke ta inn all verdens sorger til alle tider. – Spesielt i disse tider. Og jeg tenkte bare å komme med noen tanker om det å også opparbeide seg en liten mur iforhold til nyhetsbildet for tiden.

Det har jo vært endel kjipe nyheter i år kan man trygt si.. Ras, ulykker, koronanyheter, vaksinenyheter, mye drama i USA, konspirasjonsteorier, og enda mer korona. Vi får mange detaljer og oppdateringer. Og etter min hukommelse så føles det nesten som om det ikke er noen hyggelige nyheter lenger.

Jeg tror ikke nødvendigvis at det gagner noen om man sitter 24/7 og er oppdatert på alt som skjer. (Som jeg til tider nesten har gjort). Man bør selvfølgelig få med seg det viktigste av nyheter – som nye retnjngslinjer o.l. Men jeg tror det kan være lett å få litt overdose for tiden og en følelse av overveldethet..

Jeg mener likevel ikke at alle skal lukke øyne helt, og heller ikke at man ikke skal se litt utover seg selv. Men det viktigste nå er vel å bry seg om hverandre litt i praksis? Så får hver og en prøve å finne sin balanse. Vi mennesker er jo litt ulike på hvor mye ting går inn på oss også, så man er nok født med litt ulik tykkelse på den der muren i utgangspunktet..

Leser du mye nyheter for tiden?

1 kommentar
  1. Hei og god morgen!

   Ja jeg er enig med deg. Man kan ikke ta inn alt. Men nå er det forhåpentligvis en utflating opp i det hele… og håpet øker!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg