Ny plastisk kirurgi trend- operere magemuskler

Har dere fått med dere den nye trenden med å operere Six-pack på magen? 

Jeg vet ikke hva jeg skal si..

Photo https://www.wizkidblogger.com/2017/09/plastic-surgery-addict-rodrigo-alves.html

Den ene av de som har operert “vaskebrett” på magen er  “The human Ken Doll” Rodrigo Alves. (På bildet over.)

Jeg må si det er litt fascinerende med folk som tar SÅ mange operasjoner som “The human Ken Doll” har tatt. (Uten at jeg heier på at plastic fantastic, og at så mange legger seg under kniven igjen og igjen.) Men jeg tror Rodrigo Alves har tatt gjort over 100 kirurgiske inngrep, deriblant over 50 operasjoner nå.

Folk står jo fritt frem til å velge hva de vil gjøre med kroppen sin- Men det er litt trist hvis ingen stopper folk fra å ta veldig risikable operasjoner. For 1-3 neseoperasjoner er noe annet enn 10-20. Og det er jo en grense på hvor mange operasjoner en nese for eksempel tåler. Bare man betaler nok, så virker det som man alltid kan finne noen som opererer? ( Nå vet jeg ikke hele casen til Rodrigo Alves. Men den siste og 11 neseoperasjonen Rodrigo tok var jo nødvendig for å få puste da..)

(Video for de som ikke vet hvem Rodrigo Alves er;)

 

Tror dere dette er en trend som kommer til å vare? Kommer flere menn til å kaste seg på trenden? Implantater i brystet, og operere falske magemuskler..

“A procedure called abdominal etching uses a new liposuction technique to create a six pack appearance, according to a paper published in the journal Plastic and Reconstructive Surgery.” -Menshealth.com

Bilder; Masterpiece hospital facebook/ asiaone.com

Jeg ville stemt på ekte muskler gjennom trening, eller ekte mage uten synlige magemuskler.. Så håper ikke dette blir den nye førtiårskrisa til menn- å fettsuge deler av ølmagen å stramme opp kirurgisk.

Foto; menshealth.com.

 

TANKER?

 

2 kommentarer

Siste innlegg