Noen spørsmål jeg har stilt meg selv de siste dagene..

 

Jeg vet ikke hvor mange spørsmål vi mennesker stiller oss selv i uka, men jeg antar det er nokså mange. Og her er ett knippe av “hverdagslige spørsmål” som har gått gjennom hodet her de siste dagene;

💭 Jeg lurer på hvor mange prosent kvinner som har en føflekk like ved rista på høyre arm. Har du?

💭 Jeg lurer på hvor i alle dager humler kommmer seg inn i gangen min? Det har ligget flere svære humler i gangen de siste dagene.. (Prøver natuligvis å “redde dem ut” med en gang)

💭 Vil eggeskall fungere som gjødsel for tomatplantene? – Ifølge tips jeg har funnet på nettet kan det virke til å være verd ett forsøk.

Bilde fra idag.

💭 Hvor mye og hvor ofte er det ideelt å vanne tomatplanter mon tro? Det virker på meg nå som om plantene trivest bedre hvis jeg vanner litt mindre enn jeg en stund gjorde. (Google here i come..)

💭 Jeg lurer på hvilke motiver jeg skal ha på de ulike rutene i mitt strikkede lappeteppe? Til nå har jeg funnet frem oppskrift på sommerfugl, hare, hval, hjerte og katt. Og noen ruter er strikket. Men for at det ikke skal se ut som ett barneteppe burde jeg kanskje finne noen andre motiv også? Jeg håper det blir bra! 🙂

💭  Jeg lurer på om jeg skal spraye ett ekstra lag med spraymaling på hylla jeg maler- for å få sterkere gullfarge? For jeg har nemlig styrt på med gullspray og hatt ett lite prosjekt her på blant annet en trefarget hylle. Nå er det kun ett svakt gullag på, men det var jo litt fint det også.

 

💭 Jeg lurer på om det ville blitt fint med ett lyst dongeriskjørt til den hvite blondebodyen?

💭 Har Heineken blitt min nye favoritt over Carlsberg når det kommer til ølsmak? Carlsberg har liksom alltid vært favoritt tidligere, men nå tror jeg faktisk at jeg foretrekker Heinken..

💭 Hvis jeg skulle hete noe annet, hvilket navn ville jeg valgt? (Ja, det er også en ting å bruke tankekapasitet på, hehe). Men her var jeg nokså blank faktisk. Men sikkert noe internasjonalt med mange vokaler.

💭 Må neglelakkfjerner lukte så sterkt for å fungere? Og er det bare meg eller er det nærmest umulig å fjerne det innerste laget med neglelakk på sidene? Jeg liker ikke lukten av neglelakkfjerner og følelsen av det på. Men når sant skal sies er det jo mye verre å ikke ha neglelakkfjerner, så jeg skal ikke klage så mye 😉 Men veldig deilig når man kan klage litt på i-landsproblemer. 🙂

💭 Jeg lurer på hva jeg skal spise nå.. Pasta?

6 kommentarer
  1. Mye undring 😀 Når det gjelder neglelakkfjerner. Jeg kjøper en sånn “bøtte” som jeg bare stikker fingrene ned i, og der er det “skumgummi” og et hull oppi. Putter fingeren nedi, og vips så er det vekk 😀

  2. Jeg har aldri tenkt over at det er en greie å ha føflekk på høyrearmen nær håndleddet, men da jeg så etter, hadde jeg det faktisk selv 😉 Når det er sagt, har jeg to rundt samme sted på venstrearmen, så vet ikke om det bekrefter eller avkrefter teorien din?

   Har hørt at eggeskall i matavfallet skal være godt som hønsefor for at hønene skal få nok kalsium når de legger egg (ellers blir visst skallene myke), men har aldri hørt at de gjør seg som plantenæring også. Syns imidlertid at det virker logisk – kunstgjødsel inneholder vel noen mineraler? – men hadde ikke kommet på at tomater skal ha mer bruk for kalsium enn andre planter.

   Jeg strever også med neglelakken. Syns det hjelper å fjerne den rett før jeg vasker håret da grundig hårvask kan hjelpe godt til med å få bort de siste restene, særlig om man har langt hår 😉 Det hjelper også med å få bort den ekle lukten.

   Nydelig blondebody forresten – hørtes ut som en fin kombinasjon 😀

   1. Jeg skal ikke om det avkrefter terorien med to. Men jeg har lest at veldig mange kvinner “mystisk nok” har en føflekk nokså samme sted på høyre arm, ved håndleddet.

    Jeg bare googlet litt om naturlig gjødsel for planter, og der står det litt om eggeskall. Jeg vet ikke om tomatplanter trenger mer kalsium enn andre, for tror eggeskall vil fungere som gjødel for mange planter. Mye jeg ikke vet selv her..

    Det var smart! Ja, lukta er ikke lett å få bort med en gang.

    Tusen takk, og kjekt med tilbakemelding på at du tror det! 🙂

    Ha en fin dag! 🙂

  3. Ang. det å velge seg et nytt navn, må det kuleste navnet jeg har hørt være det til den kinesiske turneren Lui Tingting. Eventuelt så kunne jeg muligens gått for en mer vestlig ‘schwung’ på fornavnet der, slik vi fikk noe slikt som Lilli Tingting, men Tingting er ‘bænkers’ 😀

Siste innlegg