Noen nyhetssaker, og meninger om litt av hvert.

1. Rusreformen 2021. Jeg håper litt på at den nye rusreformen går gjennom. Det ble nei fra AP idag. Hva mener dere? For eller imot?

2. Twilight er litt creepy. Twilightsagaen blir gjerne sett på som en romantisk triologi. Og hvem har ikke sett de filmene ett par ganger siden de kom ut? Men jeg tenker at Twilight egentlig setter ett særdeles dårlig eksempel for romantikk og kjærlighet. Det er selvsagt kun fiksjon. Men forholdet mellom Bella og Edward er særdeles usunt på så utrolig mange måter, og det burde ikke akkuratt være ett ideal for unge jenter. Mye av de “romantiske” Edward gjør ville ikke vært så romantisk i virkeligheten. (Som å stalke henne dag og natt for at han sier han føler seg “protective of her”, og snike seg inn vinduet for å se på når hun sover ++).

 

3. Bestikkelser burde vært forbudt. Jeg synest det burde være forbudt for leger å ta imot betaling og bonuser fra legemiddelselskap. Det er jo ikke akkuratt en ny praksis. Men jeg synest det er rart det blir akseptert, og at man ikke er mer kritisk til det. Igår kom det frem at legen Pål André Holme hadde fått utbetalt millionbeløp av Pfizer og Byer. Og jeg tror egentlig ikke at funnene til Rikshospitalet på sammenhengen mellom blodpropp og Astra Zeneca ikke er troverdig av den grunn. Men jeg tror det generelt sett pågår mye korrupsjon og bestikkelser, og jeg synest det er etisk galt at leger blir betalt av noen bestemt legemiddel.

4. Missekåring-krig. Hehe, ok. Hva skal man si til det at Mrs World skal i retten for å ha dratt krona av Mrs Sri Lanka og skadet henne? Jeg tror noen av de heller burde fått tittelen dramaqueen. Men Mrs Sri Lanka fikk kronen tilbake, og alt er i orden (bortsett fra rettsaken som skal igang).

Har du noen tanker rundt dette?

2 kommentarer
  1. Jeg så en overskrift om rusreformen og at AP sa nei. Men jeg har helt ærlig ikke orket å sette meg inn i hva det handler om. Så har lite å si om det.
   Twilight…enig, ikke en romantikk som ville fungert i det virkelige liv. Jeg har hatt en stalker, og jeg syntes slett ikke det var romantisk i det hele tatt!
   Ja, bestikkelser burde virkelig ikke forekomme i noe som handler om liv og helse. Der burde fornuften og ærlig forskning råde.
   Jeg har visst såvidt sett noen overskrifter om denne missekåringen også. Uten å ha gått dypere inn i materien. Men nå fikk jeg jo vite hva det handler om, ved å lese hos deg ♥
   Huff, sier jeg bare. Ja, de burde endre det til Årets Dramaqueen. Det ville sikkert vært mye mer underholdende da 😉

   1. Det kommer nok mer nyheter om den rusreformen fremover, men man må jo heldigvis ikke ta stilling til alt. Nei, den romantikken i Twilight tror jeg ville blitt veldig slitsomt i virkeligheten. Ånei, har du hatt stalker? :O Helt enig i det du sa om at bestikkelser ikke burde forekomme der. Hehe. Jeg flirte litt nå av “Årets Dramaqueen.” Ja 😉

Siste innlegg