NETFLIX-NYHETER, KVINNEGUIDENS BESTE & VERDENS VERSTE OPPFINNELSE

Da er det helg igjen! Jeg har funnet frem noen film-nyhetene på netflix som jeg vurderer å se i helgen. Jeg har “kåret fredagskvelden beste” på kvinneguiden, og jeg slenger på den som må være en av verdens verste oppfinnelser- kun for underholdningens del..

 NETFLIX NYHETER:

1. Tell me who am I- Lewisbrødrenes historie

Dette er en ny dokumentar som nå ligger ute på Netflix. Kort fotalt handler dokumentarfilmen om to tvillingbrødre, der den ene får hukommelsestap og får hjelp av broren til å huske fortida. Det eneste problemet er at broren finner opp alt som har skjedd og konstruerer nye minner. Han forteller om en normal og kjærlig familie og oppvekst og gode minner- mens sannheten egentlig en helt annen- og mer brutal. Jeg har selv ikke sett denne dokumentaren i skrivende stund, men den høres spennende ut.

 

 

2. Fractured

Fractured er en ny psykologiskthriller/spenningsfilm fra Netflix. (Trailer over) Og ifølge Netflix er handlingen oppsummert slik: “En mann leter fortvilet etter kona og den skadede datteren sin som er forsvunnet fra et akuttmottak, og blir mer og mer overbevist om at sykehuset skjuler noe.”

Jeg har iskrivende stund ikke sett filmen selv, så jeg kan ikke anbefale den direkte. Men jeg ser mange gir den gode tilbakemeldinger. Jeg elsker thrillere og spesielt psykologisk thriller, så mulig jeg hadde likt denne. Meeeen ettersom jeg ser at denne filmen i kommentarfelt på youtube også har gitt noen nærmest “panikkanfall”, så jeg må se hva jeg har godt av alene, hehe. 🙂

 

FREDAGENS BESTE PÅ KVINNEGUIDEN

Jeg lo høyt når jeg leste denne tråden på kvinneguiden. Men samtidlig fikk jeg mye sympati for dama som skrev det.. Huff og huff.

Ja, jeg fikk faktisk litt vondt inni på hennes vegne av å sette meg inn i den situasjonen. Og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort- om jeg hadde kvittet meg med vaskemaskinen eller mannen 😉 Neida.. Men dersom jeg kom ovenfor en situasjon der “mannen” hadde farget alle de hvite klærne mine rosa ved ett uhell i vask- da hadde jeg nok kommet over det nokså snart med humor. Men om dokosten (med bæsj) på settes i oppvaskmaskin, den er liksom hakket mer alvorlig.

Ja, jeg tror ihvert fall  jeg hadde vasket opp koppen min for for hånd en stund jeg.. 😉

Hva hadde dere gjort? Bare satt på noen tomme maskiner og brukt den som før? Eller mer drastiske tiltak?

 

VERDENS VERSTE OPFINNELSE?

Til slutt må jeg legge ved det jeg tror må være verdens verste oppfinnelse- (ja, hvis man ikke synest ekstra stor camel toe er veldig flatterende da;))

 

Ha en fin fredagskveld videre!

<3

3 kommentarer
  1. Øh..den trusen..jessufader!
   Jeg tror jeg ble prippen nå. 😳
   Min mor klarte forøvrig en gang å farge alt det hvite Dovre undertøyet til min far rosa… en rød ullsokk snek seg med i kokvasken.
   Han var en sparsommelig kar. Men grensen hans gikk nok ved rosa undertøy, for han durte rett til byen og kjøpte seg nytt undertøy, både trøyer og underbukser.

Siste innlegg