NETFLIX- DESIGNATED SURVIVOR

Jeg har kosa meg skikkelig med en ny serie i det siste. Den har ødelagt døgnrytmen min fullstendig- og jeg tror jeg har sett 21 episoder på 3 dager.

Serien heter Designated survivor, og den starter med at at hele regjeringen i USA dør i terrorangrep utenom noen få- deriblant “The designated survivor” som plutselig da blir statsminister. En dramatisk start- men jeg vil ikke si at serien er den skumleste.

Vanligvis så liker jeg ikke serier med så veldig” heltepreg” og “tøffe klisjeaktige FBI folk.” Så derfor er det litt rart at jeg liker denne serien. For her er det nok av både klisjeer og tøffe intelligente FBI agenter som tilsynelatende aldri trenger hverken hvile eller mat . Og det er veldig amerikansk.

Men jeg tror noe av grunnen til at jeg liker serien likevel, er fordi jeg liker mange av karakterene. Og jeg ser på serien som underholdende, og er litt fascinert i det hvite hus.

Jeg kan ellers si at den “nye presidenten” i serien egentlig blir president fordi de som utfører terroren ser på han som minst egnet til jobben, og han har mange utfordringer i starten av sin periode. Mer skal jeg ikke spoile rundt det..

Trailer her:

Jeg vil ikke kalle serien super bra, men det er mye spenning, og sjarme. Og serien føltes egentlig litt som en mild katatrofefilm som drøyer og drøyer. Men det blir sjelden kjedelig. Ja, det ble nesten litt humoristisk iblant hvor mye som skulle skje.. Og det er jo nokså forutsigbart hvem som kommer til å overleve alt og ikke. Dere kjenner sjangeren. 😉

Ellers så får av en eller annen grunn flere av karakterene meg til å smile, og jeg heier skikkelig på den presidenten og hans sympatiske førstedame. Dersom denne mannen hadde funnes på ekte så hadde jeg håpet han ble valgt- for verdiene og handlemåten hans er nokså eksemplarisk for en president vil jeg si. Og det er ellers imponerende hvor freshe alle i det hvite hus ser ut i serien til tross for dramaet og stresset de opplever.;) De virker nesten som de ikke sover engang, og de er alltid på topp med en humoristisk frase på lur, hehe. Og til tross av at alle de unge i det hvite hus er single så har det vært veldig lite romantikk i sesong en. Men slikt har de jo ikke de hatt tid til med alle de pressekonferansene og krisemøtene.

 

HAR DU SETT DENNE SERIEN?

4 kommentarer
  1. Har jo nevnt tidligere at jeg ikke ser sååå mye serier..men har sett noen 🙂 Da er det som regel eldste sønn som har et forslag..for han har sett det “meste”.. Når det er en god serie blir man fort litt oppslukt ja.. Ikke sett denne..men kan like en serie eller film..selv om historien ikke er den beste..om det er “gode”bilder og bra skuespillerprestasjoner.. Førjulsklem til deg <3

   1. Så greit med filmtips fra sønnen:-) Ja, man kan like serier og film som ikke er de beste også. Tusen takk for det <3 Stor klem til deg og håper du får fine førjulsdager <3

    1. Den har jeg ikke sett, men trengte en ny serie å se på så takker for tips! At du så så mye på så kort tid sier jo litt om hvor avhengighetsskapende den er haha. Skal definitivt teste ut! Jeg eeelsker alt med FBI osv hahah.

     1. Det er kanakje ikke den beste serien kvalitetsmessig, men jeg syntes sesong 1 var veldig underholdende (tydeligvs, hehe) :-)) Gjerne sjekk den ut:-)

Siste innlegg