“Når jeg endte opp feil sted” – historier.

Pixabay, eleatell

I tyveårene så hadde jeg ett helt eget talent for å klare å enten rote meg bort, eller å ende opp ett annet sted enn planlagt.. Så her kommer noen historier fra “ganger jeg endte opp feil;”

Garderoben

En gang i studietiden så skulle jeg i svømmebassenget med en venninne, men klarte å gå i feil garderobe. Dette kan jo “skje den beste”.. Men jeg må ha vært temmelig langt inni mitt eget hode som ikke såg meg rundt når jeg kom in , og jeg trodde nok at min venninne kom bak meg.. Så jeg begynte å kle av meg, før jeg etterhvert oppdaget flere menn som fulgte meg med blikket, og trasker rundt i garderoben.. Så da røsket jeg sammen tingene mine temmlig raskt og klønete, og stormet ut og inn i garderoben ved siden av, der venninnen min såg forvirret på meg; “Hvor ble det av deg da?”

Karriererådgivningen

En gang tidlig i tyveårene så skulle jeg til karriererådgivning, men endte opp hos en sjelesørger. Ja, ikke spør meg hvordan jeg greide det! Men det der var en meget forvirrende greie..nok for oss begge. Og hun var den verste karriererådgiveren ever. Men missforståelsen ble etterhvert oppklart, jeg gikk, og leste så på skiltet på døren..

Joggeturen

Når jeg bodde i København så leide jeg en leilighet sammen med to andre jenter litt høyt oppe i en blokk. Jeg hadde ett stort vindu på rommet mitt (jeg tror over halve veggen var vindu), der jeg hadde en helt nydelig utsikt over andre blokker og bygninger, og hvor jeg kunne skimte havet, båter og vindmøller langt borte i det fjerne.. Så én dag fant jeg ut at jeg skulle ta en liten joggetur en runde rundt de nærmeste blokkene.. For det såg jo ut som en fin “joggerunde”. Men jeg vet ikke helt hvor lang den joggeturen ble, for jeg kan hvert fall ikke ha jogget i en sirkel.. Så vi kan kalle det mer en “København rundt,” (en utrolig utmattende en etterhvert) der det ble busstur hjem.

Jeg gikk glipp ellers av en forestilling fordi jeg møtte opp på feil teater, og én date, der jeg aldri fant frem-i litt den perioden.. osv. Men den verste flausen tørr jeg ikke ta i dette innlegget, selv om jeg kan vurdere det i en del to 😅 Som eldre er jeg muligens ikke like håpløs på dette, og jeg har skjønt at googlemaps og planlegging kan være ett must. Men av og til kan jo alltids optimismen slå inn, og hodet være litt på feil sted..

Har du en morsom historie der du endte opp feil sted?

10 kommentarer

Siste innlegg