Nå telles det ned til gjenåpning..

God lørdag! Nå telles det ned til at Norge gjenåpnes! 🥂 Jeg vil tro at mange er i lykke over dette idag, mens andre igjen synest det er litt skummelt.. speisielt de i veldig risikogruppe. Selv synest jeg det er deilig å se mer normalitet, og jeg gleder meg med alle som er glade idag! Dette er en bra dag for utelivet, musikklivet, hotellbransjen, og for manges sosiale liv og helse. Men det blir også spennende.. Jeg kjenner litt på at det er rart at 1 metern blir tatt bort, etter 1,5 år med å nesten ha fått det som innøvd vane at det er slik. Og det er jo greit å ha litt i bakhodet at korona finnes, og man fortsatt kan smitte andre.. og at det finnes folk som er sårbare for det. Selv vil jeg ikke merke den store forskjellen på dagen, og jeg skal ikke på by’n idag. Men de som skal det må kose seg!

Erna Solberg og Bent Høie ga hverandre en gjenåpningsklem, og folket en gladmelding, under fredagens pressekonferanse. FOTO: ALI ZARE / NTB, NRK.

Jeg synest, til tross for at politikerne alltid får mye kritikk, at Erna, Høie og co har gjort en god jobb. Jeg har ikke vært enig i alt, men jeg har vært enig i mye. ( Dvs enig i mange retningslinjer, avtandsregler, endel nedstengning m.m. Men har vært skeptisk til bla noen aspekter i kommunikasjon, mediebias, for mye vaksinebias m.m.) Men jeg synest at de har gjort mye bra, og at Erna har ledet stødig under en stor krise. Så de kunne ta en velfortjent klem på pressekonferansen igår.

Det blir spennende om det blir flere tiltak igjen, eller om det er en varig åpning.

Hva tenker du om åpningen?

6 kommentarer
  1. Så hyggelig å “se deg” igjen ❤ Som deg så er jeg glad på vegne av mange bedrifter som endelig kan få litt normalitet i bransjen. Jeg skal heller ikke ut på by’n, det er ikke noe jeg har savnet egentlig. Pandemien finnes enda og jeg tror det blir vanskelig å skulle oppføre seg HELT normalt i sosiale sammenhenger. Det vil være veldig rart å ha mennesker helt nær, er jo vant til å ha pusterom nå. Antibac har jo også blitt endel av hverdagen. Alle får gjøre som de vil tenker jeg, Norge åpner og smitten vil nok øke dessverre, men kanskje ikke for de mest sårbare.

   Ønsker deg en veldig fin lørdag ❤❤❤

   1. Så hyggelig, takk ❤ Og så var det hyggelig å komme tilbake å få en slik kommentar. 🙂 Jeg er enig med deg. Jeg tror ikke jeg kommer til å “kysse og klemme på” alle ukjente mennesker jeg møter de neste ukene. Ønsker deg også en veldig fin lørdag! 🙂 ❤ Klem

  2. Jeg har laget et lite innlegg jeg også, om dette med gjenåpningen. For jeg synes på en måte den har skjedd litt og litt, for lenge siden, så skjønner ikke helt greia liksom. Hvorfor det tar av sånn på DETTE nivået liksom.. 😮 Men men…vi opplever ting forskjellig, det er helt tydelig 😛

   1. Ja, innlegget ditt var tøft. 🙂 Jeg er enig. Jeg følte det meste var åpnet allerede. Men det er vel gunstig for blant annet utelivet og konsertarrangører o.l når én-meteren fjernes derfra, pluss andre regler.. For min del blir ikke noe endret idag, og jeg er litt sånn som ikke hadde valgt å gå ut en dag alle skal ut. Med mindre noen andre hadde hatt særdeles lyst at jeg vurdere det. Men jeg hygger meg alene idag. 🙂 Men ja, det tar litt veldig av. Ja, man er visst forskjellige.

Siste innlegg