Moteshow, kroppsholdning og fargetoner..

Man vet jo aldri hvilket tema som dukker opp her på bloggen, og idag vil jeg dele noen tanker ut fra ett undertøysshow fra Victoria Secrets.. For skal vi snakke om den fantastiske energien og stemningen på dette showet? 😀 Eller er det bare meg som synest det er noe inspirerende og energetisk ved det?

Jeg kunne forresten veldig gjerne fått tilsendt ALT dette undertøyet, inklusivt den orange jakken!

Jeg tenker at dersom enhver kvinne hadde gått med den samme utråling og selvsikkerhet som disse modellene viser, så hadde det ikke betydd særlig mye hvordan kroppen ellers såg ut, eller hvorvidt man er 20 eller 60.

Og det er rart hvor mye mer selvsikker man også kan føler seg hvis man retter seg opp i ryggen, hever hodet, senker skuldrene og smiler. Men så kan det jo i perioder for noe være at man mest av alt føler for å gjøre seg minst mulig isteden, eller over tid har innøvd seg en dårlig holdning over tid.. Kanskje er selvtillitten på bunn, og det å ha en lukket kroppsholning føles tryggere enn enn åpen? Og kanskje man ikke føler for å smile?

Men jeg vil bare minne om at en god kroppsholdning er sunt for både kropp og hode. Og så er det også noen “ringvirkninger” her.. For ens egen kroppholdning og hvordan en tar vare på seg selv vil også kunne påvirke litt hvordan man føler seg inni. Og dette igjen vil kunne påvirke andre man omgåes, og hvilken energi man gir ut. Osv osv

Ett tips som jeg ellers tror er viktig (hvis punktet over er tenkt gjennom) er å tenke over om de man omgåes/venner er noen som bygger en opp eller ned. For alle trenger litt næring for å blomstre, selv om mye av holdningsendringene må skje innenfra. Ingen kan blomstre i en ørken, selv om de øver daglig på catwalk i stua..

Jeg skal ikke gå inn på  debatten om kroppsidealer her. Men som så mange andre skulle jeg ønsket at Victoria Secrets også tok inn noen “pluz size” modeller i showet. Men jeg vil fokusere på andre andre aspekter ved showet i dette innlegget en “kropp”..

Victoria secrets har mange dyktige modeller. Og det er fint er når modeller ser ut til å ha det artig, og at de også får frem litt av sin personlighet.

Hvis jeg skal trekke frem noen av modellene, så likte jeg godt energien til nr 2, og nr 1 i kollasjen synest jeg stakk seg ut. For ikke å snakke om modellen på slutten som har så mye energi at hun nesten tar av fra start.. 😀 Men jeg likte egentlig alle jeg.. Og så skal jeg ikke glemme å nevne at artisten Bebe Rexha har mye av æren her.

Favorittfarger

Jeg likte at dette showet var dominert mye av fargene sølv, svart, hvitt og rosa. Det er farger jeg selv liker svært godt! Og jeg tenkte at dersom jeg måtte valgt å kun velge 5 klesfarger i klesskapet ville jeg nok slitt veldig med å velge. Men jeg ville nok per idag garantert valgt rødt, svart og hvitt.. og..

Jeg liker eller godt rosa, sølv gul, grønn, og blå/jeansstoff uten å klare å velge. (Og jordfarger og alle de andre er også fint). Jeg har oftest sølv som tilbehør av øreringer o.l, for jeg har alltid likt sølv bedre enn gull.

Varme og kalde farger

Jeg har en misstanke om at det er mange som har litt lite kunnskap om dette med kalde og varme fargetoner, og hva fargetoner som de selv passer. Og jeg skal ikke skyte på meg at jeg er så veldig god på det selv.

Men jeg har nok som mange andre lært “the hard way” med veldig mange bomkjøp opp igjennom årene, der jeg har kommet hjem med noen kjoler jeg har likt godt, men som jeg endet opp aldeles blek og misstilpass ut i. Men etter mye prøving og feiling har jeg etterhvert tilegnet meg litt mer erfaring, og jeg har prøvd å tillært meg litt mer kunnskap.

Jeg tror det er en vanlig missoppfatning blant flere å tenke som så at “jeg kler ikke den fargen”.  Men det handler oftest bare om hvilke nyanser av en farge man kler og ikke. For de aller fleste vil jeg tro er fin i de fleste farger i riktig nyanse til seg. Men ved å bruke litt tid på å finne ut hva man kler og ikke, kan jo spare noen fra bomkjøp på nettet..

 

Hva er dine topp 5 favorittfarger innen mote?

Har du en god kroppsholdning? Og vet du hvilke fargetoner du kler?

 

2 kommentarer
    1. Herlig utstråling her ja 🙂 Kroppsholdning og ikke form teller masse. Jeg har en grei holdning. Ikke lut osv. Men jeg burde nok være litt snillere mot den framover… Blir for lat, ikke bra 😮 Jeg kler turkis best av alle fargene. Men det er sjelden noe som lages i den fargen faktisk…

Siste innlegg