Mitt mest leste innlegg i 2020, og andre “statistikker” for året.

Photo from pixabay. Illustrasjon.

– Ved utgangen av 2020 har jeg har skrevet hele 2339 blogginnlegg siden jeg startet å blogge.

– Jeg har fått nesten 7000 kommentarer i kommentarfeltet siden jeg startet å blogge (muligens statstikken teller med mine svar, men likevel mange synest jeg).

– Jeg har hatt over 50.000 klikk på bloggen iløpet av 2020. Det er selvsagt smårusk for en toppblogger, men for en liten blogger er det helt fint. Det er egentlig ett høyt tall hvis man tenker over det..

-Mitt mest leste innlegg i 2020 var (beskrivende nok for året) “Hjemmelaget munnbind?” Og innlegget”40 ting du kan gjøre hjemme alene i karantene” har også blitt mye lest.

– Jeg har  tenkt over at jeg aldri hatt så lite bilder av meg selv på bloggen som i år, og vi får se hvilken retning bloggen går.. Har dere forresten noe dere ønsker mer av på bloggen/ temaer?

– Noen av temaene som har engasjert meg på bloggen i år er Kibbe body types, korona, Trump, presidentvalget i USA, planter, katter, ilandsproblemer, diverse serier, kortfilmer og musikkvideoer.

Tusen takk til dere som har engasjert dere i kommentarfeltet, og takk til leserne. Og jeg vil også takke de andre bloggerne på plattformen som har underholdt og inspirert meg i 2020 med gode innlegg.

Xoxo

4 kommentarer
  1. Har lest alle dagens innlegg.. var innom her i stad også..men kommentarfelt stengt.. Kikka innom igjen nå og da var det åpna gitt ! En kan være fornøyd når en har så bra med sidevisninger..måtte vel litt mer til for å tjene seg rik..men sånn på hobbybasis er det gøy bare det er litt “ruslasjon”syns jeg.. Vet ikke helt hvor /hvordan jeg finner stattistikken på mest leste innlegg og sånt jeg.. Ikke prøvd så mye på å finne det ut heller…men følger jo litt med på ruslasjonen di dagene jeg har innlegg… Liker godt innlegga dine..og mange fine temaer.. Hvor personlig man vil være med bilder og tekst velger man jo selv..og det kan jo variere i perioder hva man ønsker å “by på”… <3

   1. Hei. Så koselig at du har vært innom, jeg har besøkt din blogg flere ganger idag også (bare ikke vært flink å legge igjen ett spor selv om jeg eelsket grafittiveggen i det ene innlegget). Jeg tror kommentarfeltet er stengt sålenge jeg ikke husker å manuelt huke av for “kommentarer på” når jeg poster. Jeg må prøve å fikse det i innstillingene, for jeg glemmer det når jeg trykker publiser fordi jeg er så vant til at kommentarfeltet automatisk er åpent.

    Har du google analytics inne på bloggen din?/kontrollpanelet. I såfall så kan du se den statistikken på mest leste innlegg hvis du går til der du velger mellom “idag, igår”.. Og så velger du “1 år” . Og der det står “sessions” velger du “pages”. Så kommer det opp antall klikk på hvert innlegg på ett år, og det innlegget med mest klikk kommer øverst. 🙂 Forstod du det?

    Så hyggelig at du liker innlegga. Og jeg liker dine veldig godt. En av mine favorittblogger. 🙂

    Ja, det kan variere i perioder som du sier. Klem <3

    1. Takker <3 Da sjekka jeg google analytics etter din oppskrift..og fant årets mest sette innlegg.. Hagatjern i dag het det..Greit å kunne finne ut slikt..når man først har "verktøyet"… Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

Siste innlegg