Min egen “Frappuccino”..:-)

Av og til savner jeg bylivet. Oslo, Bergen og København er alle byer jeg har bodd i og som jeg er glad i. Men det er utvilsomt fordeler med å bo litt mer landelig også. -Med stillheten, vakker natur og kun en liten gåtur unna hav og strand.

Men tilbake til bylivet..

Når jeg bodde i byen var jeg en ordenlig cafejente. Barreso kafebar var mitt andre hjem når jeg bodde i København, og på en av de cafebarene kunne jeg gjerne hygge meg på cafe alene med å skrive sangtekster og se på menneskene som gikk forbi.. Og fra andre etasje i kaffebarer med stoler mot vinduet er det lov å titte litt på folk som haster forbi med handleposene sine, selv om stirring normalt er uhøffelig.. 😉 Og folk er en egen studie..

Jeg testet ut litt ulike kaffesorter når jeg var på caffebarer. Og jeg fant etterhvert ut at det var noe som jeg tror het frappuccino, som var perfekt når sukkerabsinensen overtok. Det er jo litt sånn dessertkaffe som passer om sommeren.

MEN, her jeg bor nå er det jo hverken Starbucks, Barresso eller take away rundt hjørnet. Så idag tok jeg derfor saken i egne hender å laget min egen særdeles lettvindte “take away Frappuccino.” (Sikkert ikke helt sånn de gjør det på Starbucks da, hehe..)

Fremgangsmåte;

Finn frem en ferdigkjøpt Starbucks iskaffe (Jeg kjøpe ..ehem.. 4 stykker sist jeg handlet, hehe)  Ta av lokket, og spray krem til godt over toppen. Tilsett gjerne små (knuste) isbiter, og dryss litt sjokoladedryss på toppen om ønskelig. For de ekstra sukkerglade kan man tilsette sjokoladesaus /karamellsaus /nonstop.

Som siste finish må du ha fargerike sugerør! 🙂 Serveres iskald!

Enkelt og greit 🙂 Og for sukkeravhengige og andre som er glad i søtsaker og kaffi kan dette være en fornøyelse!

Ta gjerne “Frappuccinoen” med ut i finværet og nyt! Mmm!

Jeg måtte ha litt mer krem på, hehe 🙂

 

Håper du har en fin dag! 🙂

2 kommentarer
    1. Dette var jo en kjempefin måte å lage seg en “autentisk” drikk på 😀 Smart 🙂
      Jeg liker også cafélivet, og savner det nå når coronaen har inntatt landet. Så her i gården lages også egne kreative kaffedrikker av ymse slag. Heldigvis har jeg kapsemaskin, som hjelper meg med jobben 🙂
      Herlige kvelden til deg ♥

Siste innlegg