MIN DAG, THE AFFAIR, UFOKUSERT

 

Hei på dere! Hvordan er mandagen deres? 

Foto- pixabay

The affair-prat

Her startet dagen klokken 7- etterfulgt av ett par stressende timer med diverse “to do-things.” Men som tradisjonen sier- etter at roen senket seg litt hjemme – så fikk jeg sett dagens episode av The affair. Og det var en fin og spennende episode!

Nå er det kun er en epiode igjen av hele serien, og det er avsluttende sesong. (Buhuu) Hva i all verden skal jeg erstatte denne mandags- tradisjonen med? Jeg kommer sikkert til å ha en slags kjærlighetssorg etter siste episode, haha. Og hvordan skal alle spørsmålene i serien som gjenstår få plass i en siste episode? Feks det med Alison. Jeg blir foresten veldig skuffa om Noah og Helen ikke blir sammen igjen.. Har dere noen tanker?

 

Gresskar 

Jeg har faktisk aldri feiret Halloween før- bortsett fra en Halloweenfest i ungdommen. Og det er ingen rundt meg som virker til å feire det. Feirer dere? (Det virker jo som endel bloggere er opptatt av Halloween.)

Jeg har faktisk aldri kjøpt ett gresskar noen gang eller skjært ut gresskar. Men jeg synest det virker kjekt å skjære ut, og har litt lyst å prøve en gang. Men da måtte jeg  jo hatt en plan på hva jeg skulle brukt “maten” i gresskaret til også. Det blir nok ikke ett prosjekt i år.. Men det er mange som er flinke til å skjære ut.

Foto-pixabay

 

Litt ufokusert..

Ellers så er jeg litt trist og nedfor idag. Det har sin grunn, og jeg vil ikke skrive så mye mer enn at det går innunder kategorien “relasjon”. Jeg prøver å fokusere på hyggelige ting idag å ha det så fint som mulig. Så litt fint har jeg det, men det ligger noe å plager meg “baki der.”

Jeg håper jeg klarer å ha motivasjon og fokus på å blogge senere idag- men det var litt vanskelig å fokusere på det meste akkuratt nå hvert fall. Men jeg vil ønske dere en fortsatt fin dag! <3

 

HVORDAN ER DAGEN DIN?

5 kommentarer
    1. Veldig trøtt uten å klare å sove om dagen..ellers ganske greit ! Feirer ikke Halloween..men er nok mer tradisjon for det hos di som vokser opp nå.. Håper du får en skikkelig «gladag» i morgen…Klem 💗✨

      1. Åh, jeg sender mye sympati for det. Det er ikke noe kjekt å være trøtt men ikke få sove- da får man jo ikke ladet opp. Ja, du har nok rett. Og jeg er muligens noen år for gammel for å ha vokst opp med den tradisjonen. Tusen takk- håper morgendagen blir bedre. Og jeg håper du får sove godt inatt, og får en bra dag imorgen <3 klem

    2. Jeg er nok blandt de som ikke har noe forhold til dette med Halloween, rett og slett fordi jeg aldri har vært noe spesielt glad i dette med å kle meg ut.
      Håper ting har bedret seg, b.t w <33

Siste innlegg