Melde seg på nakendating? Naked attraction.

Naked attraction har gått i flere sesonger i England, og det er ett datingprogram der en deltaker velger datingpartner basert på utseende uten klær. Den som er på jakt etter en date får derfor se seks aktuelle partnere nakne,- (der personen først bare får se nederste del av kroppen (ben og underliv), så brystpartiet, og til slutt ansikt og stemme) og må selektere bort en etter en. Til slutt står deltageren igjen med én han vil date.

Jeg har tidligere skrevet ett innlegg om Naked attraction som kan leses her.

Når jeg skrev forrige innnlegg om Naked attraction for 1,5 år siden, så skrev jeg at jeg ikke kunne se for meg ett slikt program i Norge. Og jeg var litt overrasket hvor manger briter som faktisk hadde meldt seg på. Men nå har det vært kjent noen uker at Naked attraction nettopp kommer til Norge snart, med Tuva Fellmann som programleder.

Jeg blir litt fascinert av mennesker som faktisk melder seg på noe slikt som nakendating på tv. De må ha en stor trygghet på både seg selv og sin egen kropp. For en ting er å være naken på tv for ukjente, det er kanskje ikke det verste. Men det vil jo alltid være veldig mange man kjenner som kommer til å se på. Og Norge er ikke så stort.

Selv tror jeg nok at jeg foretrekker å i det minste ha truse og bh på hvis jeg skulle stått forann ett kamera, hva med dere? Så desverre (eller heldigvis) er jeg nok ikke så frigjort at jeg hadde turt å være med.

Men dersom DU er over gjennom snittlig frigjort og på utkikk etter en kjæreste så er det ikke for sent å melde seg på. 😉 De søker fremdeles etter deltagere.

Skal noen melde seg på?

0 kommentarer

Siste innlegg